Painting time...

Monday, April 18, 2011

Holla semua...

Mata dan mula bergayut...badan dah mula memberi respon suruh tidur..tp komitment still tak henti kunjung tiba...text untuk jd MC khamis ni still bermain2 difikiran...entah apa yg akan patik akan repek kan nanti...otak pon mula ligat mencari idea...yeszaaaa teringat akan 1 entry ni...

Akceli entry kali ni patik nk crite pasal kedai painting yg ade kat EMPIRE shooping mall SUBANG JAYA...kedai PLASTER FUN HOUSE ni akceli kedai yg bole kite buat painting smbil lepak2 minum...

Biasanya kalau bab painting ni sure korang akan pikir ini hanyalah untuk budak2 kecik kan?? tp kat cni laen sikit... dri budk kecik smpai laa bapak budak bole menunjukan "belang" dlm painting...

Let's the picrute makes story..


Plaster Fun House...

Dekat cni depa akan menyediakan berbagai-bagai jenis bentuk daripada buah-buahan, kereta, patung2 cute..kire mcm2 ade laaa...semua adalah berwarna putih...

Yeszaa...patik pon join membuat painting...

Yea yea...dh nk siap...lihat lah dunia...

Hambek kau...bila orang dewasa mula memegang berus dan colour..teringat zaman sekolah dulu...selalu gak ponteng class seni..hehehe...

Miss Cruzz dh nk siap dengan painting nye..sempoi betoi minah ni...main tepek2 je colour nye...nice gak hasilnya...

Gile kau fokus tak fokus patik time ni...ni nme nye konsep khusyuk dan tawadhuk...ko mampu???

Mamat ni lg laaa fokus...untuk tersayang laaaa kate nye kannn...


Ni antara kanak-kanak yg join painting dlm Plaster Fun House...

Keadaan kuru-hara lepas siap painting...kesian owner ni kne kemas smula..km pas siap terus berambus..hahaha...


Haaa...amacam??? best kan tempat ni...sangat2 best...sok2 rs nye nk mai buat painting nk colour TENUK ke, DUGUNG BUNTING ke...syok gak wooo!!!

Tempat ni pon bole gak jd 1 tempat dating yg best..dri korang dok mcD berejam. entah borak hape..baik dok cni join painting...slain dpt dating bole gak dpt hasil dri painting kte sndiri..tak gitu????

So datanglah ke PLASTER FUN HOUSE kat EMPIRE shopping mall SUBANG JAYA...

Sekian entry PAINTING patik kali ni....

-Ahmad Fauzi Aryaan-



You Might Also Like

10 komen

  1. bestnye..kalaulah ada kat sini kan best huhu...

    ReplyDelete
  2. wah! best betol la,.

    zaman2 kecik dulu jer duk buat! skarang dah malas

    ReplyDelete
  3. Selalu dok pegi Subang Jaya tak tau plak ada kedai tuh. One day nanti nak gi carik gak. Tq Pojie for info.

    ReplyDelete
  4. ^^ jauh la plak subang jayo..

    ReplyDelete
  5. haha kat sini mak budah,bapak budak dan budak2 buat kerja yang sm..tapi beza die lawa or buruk je..

    ReplyDelete
  6. nak paint kambing gua bleh??

    ReplyDelete
  7. Omigod pojie!!!~ aku dah lama gler cari kedai ni!!!~ dulu time aku kecik2 aku suka gi tempat2 ni...!!!

    wahh teruja aku tgk!!~ NAK PERGI!!!!

    ReplyDelete
  8. nk pergi jugak!!!!

    kne book dlu ke maen terjah je?

    ReplyDelete