PERHATIAN: ANDA diperhatikan...

Friday, April 22, 2011

Holla semua...


MAAF ENTRY INI MUNGKIN TERKENA BATANG HIDUNG ANDA SEBAGAI SEORANG GADIS



Hai semua...buat ape je ni????sihat??? seharian patik tak update hari ni...badan cm tak sihat..cm nk stat selsema je rs...

Akceli entry kali ni patik nk cerita perihal PEREMPUAN yg agak MENJENGKELKAN bila berada diluar sana...bukan unutk menyinggung mne2 pihak...hanya sekadar perkongsian...mana yg baik amek...mne yg tak tak payah ok!!!!

Patik terbaca kat FB mmber patik ni..agak lawak tp ade benar nya disitu...

  • Perempaun yg suke kaler2 rambut & yg best buat hilight sikit2 kasik merah.. *elooo ingat cantek ke???
  • Perempaun yg saja je pintal2 rambut sambil lidah jelir2 lidah.. *ni 1 hal..ingt ko tu PORNSTAR ke nk buat aksi2 cm tu???
  • Semak bila tgk korang dok pelok BF korang sampai nmpk BF korang cm nk sesak napas dh... *korang pegang/pelok tu cm laa ade org nk RAMPAS laki ko kan..
  • Korang pakai tudung tp amboiii bile duduk nmpk laaa LURAH jat blakang korang tu kannn *ingat santek ke LURAH kau tu???
  • Annoying weehhh bile dok asek tukar2 status kat FB korang..kejap single, kejap in relation laaaaa *nmpk sgt nk menarik perhatian...sedeeehhhh~
  • Meluat bila korang dok beli barang jz 2,3 platik pon nk soh laki korang pegang... *awat nk kne kerat ke tangan tu????
  • Ko bole nk bisik-bisik berdua time melepak kannn..padahal de lg 2, 3 orang dok tepi... *ko ingt depa ni patung cendana????
  • Makeup tebal2 ala2 mak ayam dok jual anak lg semak mata ni dok tgk...mata tu dh berat dek bulu mata pelesu...kelopak dh meronta2 je nengok dh... *dh cm mak hayam lorong blakang jee...
  • Lepak dengan sekutu smbil gelak kuat2...dress up fancy2 ala2 badut...then bile ade gadis bertudung sopan lalu depan...mule laaa mate dok tengok dri atas smpai bawah..padang jijik cm "she dont have style laaa..." *tak de style kate kau kan...ko tak sedar, ko dh cam badut tak cukup kaen de laa...

Haaaa demikian laaaa antara senarai GADIS annoying yg wujud disekeliling kita...entry ni bukan nk mengata..jz untuk pesanan antara kita...MAAF jika ade yg terasa...

Sekian entry PESANAN kali ni...

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

10 komen

  1. whoaaa

    dah baca benda ni di fb tadi petang,kelakar tp mang ada benarnya pun:))

    ReplyDelete
  2. rmbut depa tu jadik cam tuh sebab mandi ngan air karat u

    ReplyDelete
  3. Setuju gak dengan pendapat Pojie tuh dan bagi para gadis di luar sana yang terasa harap boleh faham maksud Pojie tu. Kata-kata demikian adalah sebagai peringatan sahaja atas alasan kesian dgn gelagat para gadis sekarang kerana sebagai lelaki tak nak gadis2 terhina seumpama itu.

    Kita sebagai lelaki yang sedar perkara ini harus ingatkan mereka kerana sehina-hina perempuan tempatnya adalah disisi lelaki dan mereka harus faham bahawa perempuan bukan dijadikan di atas kepala untuk disanjung dan dipuja. Perempuan juga bukan dijadikan dari alas kaki untuk dipijak-pijak tetapi perempuan dijadikan dari tulang rusuk kiri lelaki, dekat dengan hati untuk disayangi, dekat dengan tangan untuk dilindungi.

    ReplyDelete
  4. bukan saya yg menetapkan tempat fashion show yg akan diadakan
    laipun dsb atau dewan agung tak sesuai rasanya sbb even spti fshion show dan show siti yg akan diadakan disitu... mgkin lec sy nk sstu yg bbeza... jmput dtg la yer... :)

    ReplyDelete
  5. waaahhhhh..........aku spechlesssss

    ReplyDelete