Selamat Pengantin Baru...

Saturday, April 02, 2011

Holla semua...



Selamat Pengantin Baru
ERINA & AMIR


Just quick update untuk kali ni...akceli hari ni merupakan hari bersejarah buat kawan a.k.a teman blogger patik...patik mengenali beliau ni since km same2 belajar masa degree lg...jemputan untuk menghadiri resepsi akan diadakan di dewan sec.24 shah alam hari ini...insyallah patik bersama geng patik akan kesana sebentar lg..

Buat kalian..semoga jalinan perkahwinan yg kalian bina utuh ini akan kekal selamanya insyaALLAH hendak nye..



Puan ERINA ni pon ade blog...kat blog beliau ni laaa selalu diceritakan segala persiapan menjelang hari bahagia depa..so korang bole laaa luang2 kan masa menjengah blog beliau ni...

Ok laaa patik pon nk siap2 gerak p shah alam ni..apa2 nanti patik update cerita disebalik kisah majlis resepsi ni...

Sekian unutk kali ini..

-Ahmad Fauzi Aryaan-



You Might Also Like

5 komen

  1. moga mereka kekal ke akhir hayat~

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat mereka... (jelez ni semua org dah kawen.. aku.. ntah bila)

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru juga! moga kekal ke anak cucu:)

    ReplyDelete
  4. wah..bestnyer kawin..nak kawin jugak lah;)

    ReplyDelete