Seronok bila diri menjadi anak-anak kecil...

Monday, April 11, 2011

Holla semua...




Sihat hari ni??? hopefully sihat laa yee...patik alhamdulliah sihat gak..wahhh naik bersarang blog patik ni bila dh 2 hari tak update any cerita ek...patik bizi sikit laaa..so hari ni bru laa dpt nk buat entry baru..

Ok laa..pd sabtu lepas patik dan beberapa geng lab patik dri UiTM shah alam telah diminta untuk membantu menjadi fasilitator kat SEKOLAH KEBANGSAAN DESA TASIK, BANDAR TASIK SELATAN KL...

Patik dan geng ditugaskan unutk menghandle LDK bersama lebih kurang 200 org murid yg terdiri dripd murid darjah 4,5,6 dan mereka ni adelah pengawas sekolah , pengawas pusat sumber, ketua kelas dan jg penolong kelas...

Tujuan nya adalah untuk menaikkan semangat dan confident level serta mengenal diri diatas tanggungjawab besar mereka as KETUA disekolah...



Antara fasilitator jemputan...

Ini juga fasilitator jemputan...


Anak bangsa....

Budak ni mmg suke posing jee..geram jeee rs...tp comel...

Cikgu sayang korang... *tetibe feel jd cikgu kannn~~

Amboii korang...pantang kan ade cmera..


Bersama mereka...


Menber patik bersama mereka...

LDK grup patik...

Apis, Epul, Mush & Iline...


Bersama Acik, apis & Mush...


By the way patik nk ucap TQ kat kawan patik MUSH & grup yg sudi jemput patik dan geng dri shah alam mai join jd fasilitator ni...bukan senang unutk menghandle anak2 kecil ni..dan semua ini adalah pengalaman yg tak bole dibeli dengan duit...km semua especially patik laaa sgt2 seronok..ini adalah pengalamn yg BEST!!!!!

Sekian entry FASIITATOR a.k.a CIKGU...

-Ahmad Fauzi Aryaan-







You Might Also Like

18 komen

  1. wawawawaw.. cam best jek..^___^ ceria je budak2 tu.. huhuh

    ReplyDelete
  2. tetibe rindu pulak zaman sekolah muda2 dulu..ehhh..;p

    ReplyDelete
  3. dah penat dah beta jadi fasi ni..hari2..huhu

    ReplyDelete
  4. perghh

    ini betul berkhidmat untuk anak bangsa ni

    ReplyDelete
  5. Hehehe...seronokkan Pojie... and actually for your info Pojie, itulah pekerjaan saya sekarang. (Perghh...dah terbongkau)Saya handle sebuah consultant dalam pengendalikan pelbagai program ilmiah samada dikalangan pelajar sekolah, IPT,Ngo's, swasta dan jabatan kerajaan. Beroperasi di negeri Daniel Adie dan berhampiran dengan Budak Lelaki Sebelah Pintu. Maybe 1 hari boleh invite Pojie juga untuk sama-sama kendali program seumpama itu. Kalau sudi... (Identiti yang lain..tungguuu....)

    ReplyDelete
  6. Wah! Best kan handle program macam gini even though budak2 agak nakal. Tapi, concerning ur story, budak2 yang terpilih je yang you handle kan? So, xda masalah sangat kot in terms of discipline. hehe

    Bagus3x!

    ReplyDelete
  7. AfiQ :
    mmg pon depa ni ceria..siap ade yg soh mai jmpa lg depa ni...

    ReplyDelete
  8. Adlan:
    time patik p ni pon teringat zamn skolah rendah dlu...

    ReplyDelete
  9. IMANSHAH:
    tuanku laen laaa..patik ni bru nk berjinak2...

    ReplyDelete
  10. ::FAIZ FARISH::
    sonok..rs cm diva jeee dikelilingi peminat..hehehe

    ReplyDelete
  11. FaizalSulaiman :
    membantu sekadar mampu..demi ank bangsa...

    ReplyDelete
  12. zizidiazora:
    FYI ni pon patik join atas jemputan 1 consultncy ni..so if zizi nk jmpaut patik sgt2 berminat..ni kira cm side job patik laa...

    ReplyDelete
  13. Tqa:
    walaupon terpilih..dh nme pon budak skolah rendah & even depa ni pengawas la hape tp depa ni agak nakal..so depend kita as fasi nk control depa ni...

    ReplyDelete
  14. I love kids!

    Miss My students..

    ReplyDelete