Sipemberi dan sipenerima...

Thursday, April 14, 2011

Holla semua...



Bertemankan lagu PASTIKAN-SITI NURHALIZA yg sedang berkumandang dilaptop kecil membuatkan patik mengelamun sebentar...bukan apa...terlalu asyik mendengar bait2 lirik yg agak bermakna....mengingatkan kisah2 yg pernah menerjah dalam hidup patik suatu masa dulu...

Entry kali ni bukan lah ingin mengisahkan apa yg pernah berlaku pasal patik tetapi patik still teringt2 kisah MIMPI yg dialami oleh kawan patik...mungkin org kata mimpi hanyalah mainan tidur kan..tp entah laaa patik pon tak tau nk ckp samada nk percaya atau tak...

Mimpinya begini....

"Seorang wanita memberi BAYI dan kawan patik (perempuan) ni menerima dan menyusukan bayi tersebut..."

Konsep mimpi disini adalah memberi dan menerima seorang bayi lalu menyusukan...apa kah mksud nye ek??? ade orang kata kawan patik ni akan dpt SAKA keturunan nya dri orang terdekat ATAU seseorang yg menghantar SANTAU....betoi ke????seriau laa patik dgr nye weeehhh...

Ade orang mengatakan demikian...tp patik tak tau nk komen ape...patik hanya bole jd pendengar setia dan penasihati supaya berhati-hati dlm tindakan..

Bab-bab cm ni patik tak laaa arif...jz ade gak laaa mendengar mimpi yg sedemikian rupe...hopefully tak de ape laaa yg buruk berlaku kat kawan patik tu..

Korang ade tak mendengar cerita cm ni????meh laaa share.....

Sekian entry MIMPI NGERI ni...

-Ahmad Fauzi Aryaan-



You Might Also Like

9 komen

  1. pergh
    cuak dengarnyer
    xtahu la plak.hope mainan tidur jela

    ReplyDelete
  2. spupu aku penah mimpi mcm ni, n dia sakit.... pastu org yg ubat tu kata, ni ada org hantar yg tak elok... mcm ilmu2 la..

    ReplyDelete
  3. xtau la plak.. but based on akal yang senget ini:

    kawen sajo bro ^^

    ReplyDelete
  4. pernah dengar juga mimpi pasal 'beri dan menerima' ni.

    kebarangkalian tu ..agak menakutkan

    ReplyDelete
  5. ouh...scary maaa!santau!@@

    ReplyDelete
  6. Pernah jugak dengar macam tuh. Kalau setakat mimpi baby je, maknanye nak dpt rezeki, tapi kalau mimpi macam tuh, i pernah dgr org cakap la, itu mewarisi saka. Tp, tu waallahualam la kan.

    ReplyDelete
  7. pojie. yap.betol thats happen to my best fwen...dulu dia just citer2 je mimpi nyusukan baby etc...skali ritu ade org tegur dia yg ade "ju-on" dgn kawan akak tue..terus dia g berubat n betul....susah nak caye kan..but thats reality! sekian @_@

    ReplyDelete