Terapi hari ini........

Saturday, April 30, 2011

Holla semua....

Cmne hari cuti korang hari ni???p memane ke???

Seronok bila dpt memanjakan diri...selalunye kita asek dok manjakan org lain je kan...ni why not skali sekala kita manjakan diri sndir...so hari ni patik pon p laaa memanjakan diri...apa yg patik buat??

WINDOW SOPPING !!!!




Hari ni patik dengan gamble nye p jenjalan sensorang ke SOGO & Jalan TAR..sesaja jeee nk amek angin KL...lame dh tak p SOGO ni..slalu nye if ade sale jee patik mai cni...

Akceli patik slalu jee gamble mai jenjalan sensorang...tak de hal pon...slamat jee so far...hehehe..

So since patik p SOGO dulu kan..so menda yg menjadi aptik teruja kat bawah tu haa...besa nya yg kat bawah tu slalu je ade jualan yg kile lelong laaa..so korang nk tgk????


Haaaa...hambek kau...SIKIT kan orang *tangan dibahu...


So since patik mai ni pon just untuk WINDOW SOPPING kan...so patik tak laaa beli pape... *tipuuuu ...sekali sekala seronok ok manjakan diri buat menda apa yg kita suke...lain orang lain cara nya...ade yg suke p camping ke, holiday p sumwhere ke kan...so kire memasing laaa kan..tp bagi patik cukup laaa sekadar WINDOW SOPPING...

Selalunya if patik jenjalan sensorang patik akan amek ape yg patik nak dan patik terus belah..kira konsep nye beli & belah...

Sekian entry WINDOW SOPPING kali ni..

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

6 komen

  1. macam pasar khadijah pulak nampak

    ReplyDelete
  2. Haha! suka dgn konsep beli dan belah tuh. suka je terus beli pastu belah. tak ada nak pusing satu bgnn pastu baru beli, hehe

    tp tgk mood jgk rr kot. besanye mmg mls. wuwu

    ReplyDelete
  3. Pojie, ade tak belikan aku Jam tu? hehehe

    ReplyDelete
  4. saya nak jemput sertai contest saya

    http://www.abgshah.com/2011/05/contest-selamat-hari-guru-cikgu.html

    ReplyDelete
  5. Beli & Belah kerja paling senang.
    tu aku suka tapi....beli tingkap ni.. tengok keadaanlah..hehehe....

    ReplyDelete