28 Tahun???? gile kau gigih menunggu...

Tuesday, May 24, 2011

Holla semua...

Kembali bersiaran bersama Ahmad Fauzi Aryaan semula selepas menghilang tanpa update slame lebih seminggu...

Akceli mood nk menulis ni cm dh sedikit LUNTUR...tp kembali lepas mmber2 dok bertya "bila nk update.." so tak pe laa patik rs since ade yg sudi membaca blog patik ni..patik kne laa mencoret sesuatu dlm blog ni....

Ok laaa entry patik kali ni jz nk bercerita pasal berita yg patik baca smbil minum sarapan td ni...


"BERKAHWIN SELEPAS BETUNANG SELAMA 28 TAHUN"

FAIR OAK, Britain - Seorang perunding hospital, Ivan Brown dan pesara juruadiografi, Barbara Furlonger akhirnya berkahwin selepas bertunang selama 28 tahun, lapor sebuah akhbar semalam.

Menurut Barbara: "Saya seolah-olah tidak percaya hari itu (berkahwin) akhirnya sudah tiba dengan kami menjadi suami dan isteri. Ia telah menjadi satu pertunangan maraton."

"Saya tidak pernah meragui bahawa ia (perkahwinan) akan menjadi kenyataan kerana kami selalu menyatakan bahawa kami bakal berkahwin pada satu hari nanti.

"Namun, disebabkan kami berdua bekerja dalam perkhidmatan kesihatan kerajaan dan selalu dipanggil (bertugas), kami jarang mempunyai cuti rehat yang sama," kata Barbara. - Agensi

==============================================================

KOMEN PATIK:

Pasangan ni mmg gile laaa..bole tahan ok selama 28 tahun bertunang...yes walaupon sibuk dlm urusan kerjaya tp gile kau 28 tahun menunggu...tak kuasa laaa kalau patik nk menunggu...dh rs kembang kuncup dh weehh...

Ade sesetengah tu tunang setahun pon bole jd mcm2 kan..ni kan pulak 28 tahun..wooo lg laaa bole jd mcm2 ok...

So pd korang tu..bole ke nk lawan couple ni 28 tahun???? fikirkan...hehehe...

Sekian entry kali ni...

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

11 komen

  1. hehe sye pon tkejut bce criter ni,haha. mne ad org snggup, tu pon klau sibuk bkerja mcm couple ni.huhu
    eit, dah nak kahwin lattew,hehe

    ReplyDelete
  2. org ckp , bila bertunag mkin byak dugaan.mcm na mn la diorang ni boleh bertahan ek?

    ReplyDelete
  3. hahha diorang tunang mesti masa dah umur 30+..tgok muka dah tua giler masa kahwin..

    mat saleh lain dgn kita..diorang tak kahwin pun duduk serumah, having sex dah mcm laki bini..dats y leh tahan..haha

    ape2 pun, inilah yg dikatakan jodoh..:-)

    ReplyDelete
  4. amir aizat:
    haaaa...tettttt persoalan disitu...

    ReplyDelete
  5. myezatul aQma:
    betoi tu..ni kan pulak setahun dh mcm2 dok jd...ape kan jd smpai 28 tahun...

    ReplyDelete
  6. misz aisya :
    depa having sex dh cm mkn hari2...so xde hal laa nk lme2 kan...

    ReplyDelete
  7. selamat pagi encik fauzi aryaan:) eh eh eh, amboi 28 tahun??? tahan na depaa? haishh, european style:DD

    ReplyDelete
  8. FIFIEY LYCHEE MARATION:
    moning fifiey...2 laaa depa ni mne bole cm kte..kte laen laa kan..penuh dengan tat susila..*gituuu...

    ReplyDelete
  9. hebat btol ... 28 thn... perghh .. lame tu..

    ReplyDelete