Dah rasa nk raya pulak....

Saturday, May 07, 2011

Holla semua...

Kembali sekali lagi bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang untuk edisi entry kali ni....korang sihat semua???patik alhamdulillah sihat belaka...patik bahagia dengan segala apa yg berlaku kat patik...

Banyak menda baru yg patik belajar dlm mengendali sesuatu majlis...KERJASAMA dan KITA ENJOYYY amat penting untuk menjadikan sesebuah persatuan tu ceria...patik tak reti buat kerja diam senyap kejung sunyi ok...

Berbalik pd entry kali ni..selain dpt menda baru patik pon dpt kawan2 baru...so bertambah laa ilmu nk belajar perangai kawan2 baru ni...akceli seronok tau menda2 cm ni...rs nye belajar SIKAP MANUSIA ni lg best kot...hehehe...



Berbalik pd KERJASAMA dan KITA ENJOYYY dlm bekerja ni laa patik nk tunjuk kat korang betapa seronok nye km dlm mengendalikan aktiviti...ni laa aktiviti km untuk EVENT BESAR yg patik dan grup patik akan laksanakan...

Dalam proses menyiapkan satu persatu door gift..


Bertemakan MERAH HITAM yg juga kaler theme persatuan km, maka km mengambil inisiatif untuk menghasilkan door gift untuk diberikan kepada tetamu...km buat sume ni dengan penuh KASIH SAYANG ok....sebanyak 300 menda alah ni akan km hasilkan...

So since weknd ni cm xde menda..so menda laah ni laaa akan km sesame menganyam sebaik mungkin....mau tertido buat menda alah ni..tp demi KASIH SAYANG km untuk persatuan, akan km buat sehingga selesai...

Sekian entry MENGANYAM kali ini...

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

8 komen

  1. pesan kat dorg...nk ai buat antar mai umah...wiken ramai lg pembantu...nnt nxt week umah ai dah xde org...huhu

    ReplyDelete
  2. kerjasama dalam satu pasukan juga memupuk silatulrahim dan yang penting semua harus menyumbang walaupun hanya menghadirkan diri hanya untuk bersembang dan ketawa.

    Benda apa yang macam lipan tu pojie. apa fungsinye?

    ReplyDelete
  3. Linda Musa :
    xpe laa kot..try siapkan 300 by isnin..if x siap nk panggil bdk2 SKS siapkan...

    ReplyDelete
  4. zizidiazora :
    terasa mau ketemu dengan anda laaa zizdiazora..puitis & bermakna setiap kali anda komen...TQ yee mai jenguk patik...


    *"lipan" ni laa door gift nk bg depa ni...ni akceli menda ni keychain..nanti boh yg ring atas tu..so jg keychain..slalu beli jeee kalau nk..tp kali ni handmade ok...buat dengan penuh KASIH SAYANG...

    ReplyDelete
  5. alrite...tp sks dr.z bz tau ade keje nxt week nak kena buat...so kena kolin2 sks yg lain la...hahahaha

    ReplyDelete
  6. uiks.lawa gile benda tuh..rajinnya buat sendiri..macam memerlukan kesabaran yg tinggi jek

    ReplyDelete
  7. hamba tumpang lalu mengucapkan selamat hari raya ya...patik mohon permisi..hahahahhaha

    ReplyDelete
  8. Wah! chumel. Tapi xreti buat. hahaha

    ReplyDelete