Jangan jadi PENGACARA cm ni !!!!

Sunday, May 01, 2011

Holla semua...

Salam ahad buat korang semua...tadi kan ms jenjalan blogwalking mmber2 blog..patik ade terbaca kat 1 entry ni dri blog [AKU NAZIEM] ni...patik sgt2 tertarik dengan entry tersebut...tp sebelum tu korang cube laa tgk video ni sampai katam...







Haaaaaaa...sampai tak terkata bila PENGACARA ni cuba meng'interview' seorang yg bg patik dh cukup terkenal...MAHER ZAIN sapa yg tak kenal??? cm ne laaa program ni bole on-air dengan MC yg cm MANGKUK yg KURANG HAJAR ni ek????

Bole pulak antara soklan dia berbunyi cmni:
  • Are you muslim???
  • Do you have a gurlfren??
Helooooo...kalau nk jd MC sila laa buat HOMEWORK...kalau cm ni laaa kan ni baik jd MC kat funfair je elok..tp entah2 MC dekat funfair pon yg BERILMU kot...so fikirkan lah...

So korang what say you????

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

10 komen

  1. setuju sangat2 dengan A.F.A
    This is humiliating and seperti mereka tidak berfikir before mengajukan soalan kepada artis yg world wide known. Kalau baca komen dekat youtube pown sama juga. The hosts was rude and asking inappropriate question to the guest.

    ReplyDelete
  2. HAHA. tu namenye memalukan diri sendiri! adui..!!

    ReplyDelete
  3. memalukan! Maher zain punya muka pun tarik smcam.Tengok perempuan tuh trkinja2 tanya soalan bngong2.

    ReplyDelete
  4. nak jadi mc harus sensitif pada keadaan samada majlis, siapa tetamu dsbnya. kalu tak peka jadi macam tu lah..bengong..

    ReplyDelete
  5. Pojie, I baru lepas check your complete profile dan didapati mungkin ada kekhilafan di situ berhubung dgn blog yang u follow. so sila baca kembali blog Budak Lelaki Sebelah Pintu oleh Blogger Hizami Rahim pada 15 April 2011 di bawah tajuk "CONTENG ARANG KAT MUKA BELIAU" Mungkin ada sesuatu yang u boleh perbetulkan dari situ. Remember "I am not a Blogger" Harap maklum.

    ReplyDelete
  6. maybe itu culture kat sane.kite tak leh samekan dgn tmpat kite.lain tempat lain cara.pikir positive aje kalau aku.

    ReplyDelete