Jeans koyak tanda LELAKI berfikiran KUSUT...hadoiyai kne buang laa mne yg dh koyak..

Monday, May 09, 2011

Holla semua...

Salam hari isnin buat semua..kembali bersama Ahmad Fauzi Aryaan diraungan maya beliau untuk edisi hari isnin..

Korang sihat????patik sihat jee..cume bz je sikit dengan aktiviti kelab patik jee...tgk laa blog pon dh dianak tirikan...seddehhh~~




Ok laaa entry kali ni patik nk bercerita perihal SELUAR JEANS KOYAK....apa kaitan seluar jeans ni dengan LELAKI??? akceli kebanyakan lelaki masa kini lebih selesa memilih seluar denim yg koyak tak kire dipeha atau dilutut...

Ada dintara mereka mengatakan ini adalah sebahagian dripada fashion..ia bergantung kepada individu itu membawa pakaian tersebut..bg patik tak menjadi masalah jika ianya sedikit..tp kalau dh koyak rabak cm orang bru lepas eksident langgar lari pe ke hal ko nk pakai kan..baik buang je....

Patik ade terbaca ade 1 majalah ni mengatakan bahawa WANITA tidak menggemari berpenampilan sedemikian...yes mmg betoi tp patik pon tak suke if ade lelaki berpenampilan demikian...dh cm rupe orang pecah umah plk kann...tp kajian menyatakan bahawa berpenampilan demikian adalah individu yg LELAKI BERFIKIRAN KUSUT..lelaki cm ni mempunyai PENDIRIAN yg TIDAK TETAP...

Apa pon yg patik bole kata..tak salah kan untuk berfashion tp mengikut laa keadaan..tp KEMAS itu lebih baik...mujur patik ade jeans yg koyak nye sikit jee..so KUSUT sikit je laa ek disini...hehehe...

Sekian entry INFO kali ini..

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

14 komen

  1. kan! mcm tak kemasla koyak2 ni. macam2 fashion haha

    ReplyDelete
  2. koyak sebab langgar bucu meja ^^

    ReplyDelete
  3. amoih koyak kt paha tuuu!! haha..
    zaman dolu2 mesti lah rasa style kalau koyak2 tu..

    ReplyDelete
  4. AimanAriffin:
    suke gak koyak if sikit je..tp klu dh over xmo laa...

    ReplyDelete
  5. imah :
    bole koyak gak ek klu langgar meja???

    ReplyDelete
  6. zOeY zAu YaH:
    alaaa besa laa zoyah..dh gemuk nme nye...ketat kat peha laa..hehehe...

    ReplyDelete
  7. nasib takde jeans yang koyak. haha

    ReplyDelete
  8. hahaa..~ yerla kot.. tapi .. kusut .. tp ikut kt individu tu jugak.. die rse diri die sempoi.. xpyh kemas2 nk bejln2 sana sini.. lantak org nk ckp ape pn, jnji die selesa dgn penampilan die.. like "grunge" gitu... :P

    ReplyDelete
  9. erkk jeans koyak tu jadi alas kaki kat bilik air lgi baik..

    kalau tak koyak kan lgi kemas..biarlah jeans murah skali pun tp xkoyak..

    ReplyDelete
  10. ehh..
    kalau camtu nak cari calon laki kena tgk sluar jean die dekoyak2 kex..
    kalau de koyak2 tu bahaya..
    nt die tetibe ubah pikiran nak kawin ngn org len plak..


    erk,ade ke camtu?
    hehehhe....

    ReplyDelete
  11. Hehe. tak suke jugak laki pakai jeans koyak. adui. Tapi kalau nampak suit ok je kot. xtau la. hurm. konpius.

    ReplyDelete
  12. x suka tengok orang pakai jenas koyak2 nih.adoih...

    ReplyDelete
  13. ajaib! kenapa 1 entry ni untuk 2 hari? mcm bkn hencik patik jekk...muskil..

    ReplyDelete