Kisah SERAM hari ni !!!!! mau termeninggal dengarnye...

Sunday, May 15, 2011

Holla semua...

Kembali Bersiaran seperti biasa bersalam Ahmad Fauzi Aryaan etelah beberapa hari menghilangkan diri... RINDU gile ngn reader2 patik....

Bahek laaa... hari ni entry patik nk mencerita kan kisah hari minggu patik di Kuala Lumpur...nk dijadikan cerita hari ni patik DIGEMPARKAN dengan 1 berita yg mengejutan berlaku di KUALA LUMPUR...agak seram entry patik kali ni...

Agak seram gak laa patik nk ceritakan disini...so korang kene teruskan membaca entry patik kali ni...

Korang pernah dengar tak .....haaaaaa menda tu laa yg "keluarkan duit sehingga rasa bagai nak termeninggal???" Haaaa..menda tu laaa yg MENGHANTUI patik hari ni...

Hari ni patik dh menyinggah ke SOGO KL untuk sessi merabak kan poket sampai termeninggal...bila melangkah masuk jeee SOGO.....korang nk tau ape jd????? korang tgk laaa....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Hambek kau ORANG yg rasa patik dh mula dok berumah tangga depan SOGO selepas subuh agaknye demi menunggu sehingga pintu SOGO bukak...ni dh nme nye gigih...gile ramai orang ok time ni..kalau tak silap patik time ni tak sampai pukul 10 am lg rs nye...

Bila dh agak lama..patik dapt melihat senario cm ni berlaku...dh adat kot...si ISTERI kopak kan poket SUAMI dan SUAMI dok tepi jaga anak...hahaha...cm lawak pon ade patik tgk senario cm ni...dah kelaziman kaannn....

So adat laaa..tujuan mai cni pon nk "window soping" jee pon...so patik tak laaa rembat ape sangat..hanya sedikt perkakas diri... *ini yg hanya ditunjukan sahaja...yg tak tunjuk???

2 Helai seluar kerja yg patik belasah grab...beli sebab seluar patik dh kecik laaaa *still tak mo ngaku ukur lilit badan dh naik...

Dan 3 helai kemeja yg kasual...senang bole bawak pakai msok opis ke atau p jenjalan bersama sape2 jeee...

Haaaaa..seram tak entry patik kali ni...akceli saje je entry santai cm ni..maklom laaa dh lame menghilang...so now is time to come back!!!!

Sekian entry COME BACK patik utk kali ni..

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

10 komen

  1. haha seramalh tu.taw la sogo ada sale.huhu

    ReplyDelete
  2. pergh..seram gile..bole join termeninggal ni..haha

    ReplyDelete
  3. Rozuan Ismail :
    serammmm kn...tu laa patik rs ms p sana....serammm!!!!

    ReplyDelete
  4. Cik Yatt :
    jom join termeninggal sesame mau???hehehe...

    ReplyDelete
  5. euwwwwwwwwwwww.seremmmmm sgt..hambek kau sampai pengsan termeninggal terus EE...sapa nak ganti nyawa ni..hikhik...gurau jer...tajuk suspen tp entri hampagas..

    ReplyDelete
  6. Eyrique Ettiqazz.
    haaaa..tu menunjukan EE pon bole termeninggal entry cm ni kan..

    ReplyDelete
  7. Hahaha....sama la ngan I, ni baru balik dari shopping tak hengat dunia, koyak rabak poket, beli baju, seluar n kasut2 (nak tunjuk tu beli kasut byk) hahaha...

    ReplyDelete
  8. tak tahula bila sogo nih tak sale.haha..rindu nak gi sogo..urghhh

    ReplyDelete
  9. suspen sj ;) haha
    dh lama tak sopimm d sogo;(
    banyak sale tak?

    ReplyDelete