Patik lakukan demi melindungi diri sendiri...

Monday, May 02, 2011

Holla semua...

Selamat bercuti buat semua reader blog Ahmad Fauzi Aryaan...




Semalam 1/5/2011 adalah hari yg sangat2 menguji KESABARAN dan ini mungkin UJIAN yg PALING BESAR yg pernah patik lalui...patik mengalami kemalangan hanya disebabkan "SANTAN RM2" dan alhamdulillah patik hanya mengalami kecederaan kecil di kaki , pinggang dan bahu...

Kemalangan tersebut telah membuatkan patik terpaksa membuat laporan polis atas sebab ugutan yg patik terima...laporan ini hanyalah untuk menjaga keselamatan diri patik..

Patik terpaksa buat semua ini selepas pihak kedua telah mengugut patik untuk mencederakan patik sekiranya tidak menyelesaikan semua kos excident yg adalah disebabkan pihak dia yg melanggar patik...

Dalam situasi ini patik berada ditempat yg benar..tpatik ade lesen, signal ok sume..tp pihak kedua yg tidak punya lesen ini telah memanggil segala kawan & keturunan yg konon nye ingin membantu menyelesaikan tp menjadi semakin TEROK bila abang pihak kedua ingin mencederakan patik!!!patik yg dipihak benar ni menjadi mangsa keadaan...patik tiada siapa ms kejadian berlaku...

Selepas berbincang dgn family patik, patik mengambil keputusan untuk membuat laporan polis demi menjaga hak patik...so mulai sekarang patik tidak akan hirau kan segala yg diugutkan...segala kos kerosakan akan ditanggung oleh pihak sendiri...

Sekian entry LAPORAN POLIS kali ini..

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

11 komen

  1. ko berlanggar nga apa nie?? moto ko rosak teruk dak???

    ReplyDelete
  2. hah IPD gombak?dkat je ngn saye.huhu wktu biler ni AFA?

    ReplyDelete
  3. noname:
    moto aku as usual laa calar balar, patah sikit jee..tp yg dia tu terok laa...yg best TAK ADE LESEN ok!!!!pas tu nk MENANG~~

    ReplyDelete
  4. amir aizat :
    akceli ni wat report kat IPD KAJANG...tp kuar resit IPD GOMBAK plk..entah laa...semlm pagi...

    ReplyDelete
  5. bengong org tu..` psl santan pn nk paggil sume puak die trun.. ape kes.. pada hal die yg slh ... adehhh.. soba jerlaa.. bgs tindakan anda tu.. ambil langkah berjaga2 sblom terjadi ape2.. org zmn skrg nie.. makin ganas..

    Hope all is well

    ReplyDelete
  6. MEMANG TAK LA!!! DA TAK DE LESEN NAK SALAHKAN ORG LAK!!! *emosi ak.. huhuh.. tape2.. AFA wat keputusan yg bijak... alhamdulillah ko tade pape..

    ReplyDelete
  7. U did the right thing...

    Bersabar dgn ujian nie..

    ReplyDelete
  8. kasik ajar sikit...

    jangan mengalah

    ReplyDelete
  9. Pelikkan manusia selalu sangat tak nak mengaku kesilapan sendiri. By the way sabarlah Pojie bak kata Daniel Adie U did the right thing.

    ReplyDelete
  10. Waaa..jaga diri encik fauzi. Even dah buat laporan polis kena take care jugak. Manusia ni macam-macam. Cetek mentaliti betul! Dah salah tak reti-reti agi nak mintak maaf? Uh!

    papepun. Keep your head on. Jangan layan sampah! hehe all the best. kami menyokong mu. :D

    ReplyDelete
  11. nsb baik inspektor sahab tak apa2..hati2 len kali ok? alhamdulilah x de apa2..

    ReplyDelete