Selamat Hari Guru buat semua PENDIDIK !!!

Holla semua...


Bersempena hari ini, 16 MEI 2011..patik ingin mengucapkan SELAMAT HARI GURU kepada semua pendidik yg telah mendidik patik dari kecik kat sekolah tadika kemas sehinggalah dh beso cm pak orang dh kat UiTM SHAH ALAM...

Akceli HARI GURU ni bukan sahaja untuk CIKGU-CIKGU...tp bg patik HARI GURU ni adalh HARI yg best untuk semua PENDIDIK tak kira laaa secara kagsung atau tak langsung....IBU kita, PENGASUH kita, atau siapa sahaja yg pernah memberi ilmu pd kita boleh digelar "GURU"..

Kita sedia rasanya dh maklom sedari kecil..HARI GURU adalah untuk insan yg bergelar GURU sahaja...apa pula pd PENSYARAH??? TUTOR ??? mereka juga GURU juga kan???

So hari ni patik nk ingtkan diri dan semua reader patik untuk tidak lupa mengucapkan SELAMAT HARI GURU pd IBU, PENGASUH, CIKGU, PENYARAH, TUTOR, CIKGU TUTION dan yg seumpa dengannya...

Sekian entry SELAMAT HARI GURU untuk kali ni...

-Ahmad Fauzi Aryaan-

Comments

 1. da wish kat cegu2 tadi..hehe

  ReplyDelete
 2. setakat ni I dh dapat berpuluh email, masej and kol dari students ucapkan selamat hari guru. berbangga sgt2 atas ingatan semua. so Selamat Hari Guru buat cikgu2 kita semua yek.

  ReplyDelete
 3. entry khas yg sangat bermakna, pojie!

  ReplyDelete
 4. mekasey dari saya cikgu tuition :)

  ReplyDelete

Post a Comment