Selamat Pengantin Baru ♥ SYARIFAH & ZUL ♥

Monday, May 30, 2011

Holla semua.


Bertemu sekali lg bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang untuk entry hari ni. Akceli entry hari ni jz nk cerita sikit kisah wedding sepupu patik yg dibuat kat Banting Selangor. So wekend aritu patik dok melepak enjoy wedding depa ni.

Sebelum tu Selamat Pengantin Baru kepada sepupu patik SHARIFAH dan pasangannya ZULPITRI. Semoga perhubungan korang berpanjangan hingga akhir hayat hendaknya. AMIN.









Naaahh sedikit picture yg bole patik share kan ngn korang. Nak boh banyak jenuh menunggu. Akceli patik suke tgk couple ni, cm suweeeeeeet & manisssssssss je tgk. Anywhere, selamat mengemudi kehidupan kalian bersama dengan baik. Doa km hanyalah yg terbaik buat kalian hingga keakhirnya...

Sekian entry kali ni. Jumpa lagi yeee.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

4 komen

  1. terror dh mamat ni amik2 pics! tahniah!

    ReplyDelete
  2. Sorry poji semenjak dua menjak ni terlalu busy hingga terabai semua blog2 yg selalu diikuti. Tak sempat nak menjengok.

    Anyway cantik gambar2 majlis tu. I pun baru balik dari somebody weeding last sunday.

    ReplyDelete