Aktiviti dikala bosan...

Thursday, June 23, 2011

Hai semua.

.MASKULIN menjadi pilihan bersama Elmo.

Selamat hari khamis buat korang semua. Hari ni ade yang puasa sunat tak??? Insyallah patik akan cuba menggagahkan untuk sampaikan diri hingga menjelang magrib nanti. Hari ni patik just duduk rumah je laaa. Nak p lab pon cam tak de menda nak buat kan, so duk umah sambil siapkan buat poster untuk program kelab patik insyallah akan berlangsung pd 29 Jun ini.

Somoga ianya akan berjalan lancar dan mendapat sambutan yang menggalakan daripada pelajar2 Master dan PhD fakulti patik nanti.

Akceli entry kali ni just nk high light psal aktiviti dikala BOSAN. Bila sebut bosan mcm2 laa korang buat. Bagi patik bila dh duduk umah sensorang tu, ape lg yang nk buat selain main internet je laaa kan. So majalah laaa akan patik cari. So kali ni patik berjaya rembat majalah MASKULIN terbaru bulan Julai. Bukan nk bgtau korang pasal blog patik msok majalah ke hape yeee, tp hanya sekadar beli nk baca je ok..harap maklom!! *jales mmber2 dh masuk majalah..waaa...

Akceli patik ni jarang laaa beli majalah MASKULIN ni. Tp since abg patik gemar membacanya, so patik pon tumpang sekaki gak laaa baca & akhirnya terjebak kelembah MASKULIN. Yessss byk info yang bole kita peroleh untuk menjadi seorang yg lebih maskulin. Hehehe...

So korang bole laaa mula menjengah mana2 kedai & cari laaa MASKULIN keluaran Julai.

Sekian entry dikala bosan ini. Jumpa lagi yee.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

14 komen

  1. wan pon dah lama x beli maskulin baru. belajar kat mana ni?

    ReplyDelete
  2. baguslah, congratulations!

    ReplyDelete
  3. x miss lagi beli setakat ni... very informative...

    ReplyDelete
  4. Maskulin? huhu Mesti nak feel ala2 Ady putra ni. hahahaha

    ReplyDelete
  5. your own way nak reduce stress ni pojie:)

    ReplyDelete
  6. Maskulin yang tercalar dalam kecelaruan. siapa yg nk jawab?

    ReplyDelete
  7. Rozuan Ismail:
    blajar dri abg laaa..tu yg suke tu pas belasah bc dia pya..

    ReplyDelete
  8. [k]o{q}i[n]
    caya lahhhh..MASKULIN best!!!

    ReplyDelete
  9. ::FAIZ FARISH::
    bukan feeling..tp dh rs ady putra dh..

    ReplyDelete
  10. FaizalSulaiman :
    yeaaa tepat sekali..10 markah utk anda...

    ReplyDelete
  11. zizidiazora :
    ni meh nak jawab ni..sambil bc maskulit sambil feeling2 wat seat up 80 kali...ade brani????

    ReplyDelete
  12. rajin juga faizal puasa yer.... MS & member kat ofis pun puasa jugak. Bukan puasa ganti yer....

    ReplyDelete
  13. errrr... sikap bukan faizal, ahmadfauzi.....

    ReplyDelete