Bye buat seketika.............

Sunday, June 12, 2011

Hai semua.




Kadangkala mencari dan memberi ruang untuk diri sendiri perlu untuk kepuasan diri. Membawa diri jauh dari kesibukan yg dirasai buat seketika. Bukan kerana merajuk atau apa pun. Hanya memberi sedikit ruang untuk diri mencari kepuasan.

Sekian entry kali ni. Jumpa nanti dilain entry.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: akan patik update pasal mencari ketenangan ini.

You Might Also Like

22 komen

  1. selamat menenangkan diri, pojie!

    ReplyDelete
  2. semoga dpt mencari ketenangan yg dicari yer..hehe

    ReplyDelete
  3. lama tak singgah di air terjun

    ReplyDelete
  4. wan pernah pergi skali kt sg congkak

    ReplyDelete
  5. Tenangkan diri..

    kite mmg perlukan masa utk diri sndr..

    ReplyDelete
  6. "aku akan dpt ketenangan kat shopping2 complex" Kata Rozita che wan

    ReplyDelete
  7. Aku adalah tanah yg dikuasai oleh sang pencipta, dengan warna pelangi, retak oleh sang mentari…larut oleh senja, aku adalah titik-titik hujan yg jatuh dan lenyap di gugusan bumi, aku adalah bayang2 yg lahir di sebalik nisan yang kaku, aku adalah aku kerna aku adalah orang yg haus akan sebuah pencarian.

    Pojie,
    akukah dirimu??????

    ReplyDelete
  8. FaizalSulaiman:
    dh jumpa ketenangan dh...

    ReplyDelete
  9. Rozuan Ismail :
    last p zaman skolah dh...ni mai sekali lg...rinduuuu~~

    ReplyDelete
  10. DanieL AdiE :
    betoi adie..demi menguat kan emosi diri..

    ReplyDelete
  11. W. Hidney :
    suke gak window soping ni...

    ReplyDelete
  12. zizidiazora :
    guuullppp..tinggi nya bahasa zizi...

    ReplyDelete
  13. Pojie....
    hahaha....tak menjawab soalan lah pojie..hahaha....

    ReplyDelete
  14. wah abg artis mau gi mne???sampai hti biarkn blog babah sepi jew..sedih.....

    ReplyDelete
  15. la.. doket yo dengan kampung den!

    ReplyDelete
  16. zizidiazora :
    tinggi sangat laaaa..smpai x tau nk jwb abg di..

    ReplyDelete
  17. Fiq Fikri :
    mencari ketenangan laaa...nanti babah mai smule k..

    ReplyDelete