Cameron Highland Trip....

Tuesday, June 28, 2011

Hai semua.


.Kami semua bersatu di Cameron Highlands.

Fuuhhh lega laaa bila patik dan deligasi UiTM shah alam dh selamat pulang. Dunia sebenar yang patik dan kawn2 tingglkan selama 3 hari 2 malam. Berada di Cameron mmg best!!! Suhu dia yang sejuk nyaman mmg mengasyikan wooo...cm nk nyanyi lagu asyik asyik by Amalina jee rs..

Akceli patik bersama deligasi ke Cameron Highlands adalah untuk mengutip sample tanah diladang teh milik company Cameron Vally sebagai bahan kajian teman patik. So sambil bekerja sambil makan angin!!!! tu yang penting..

Apa pun biar laaa picture bercerita kisah disana.


Kerja.

Lihat laa kawasan ladang teh yang kami terokai.

Walaupun hanya makan berbekaskan plastik, ianya menjadi SANGAT BERSELERA!!!!

Lihat laaa dunia..kami berada dipuncak ladang teh!!!!

Melihat kawasan yang perlu di terjah.

Berusaha menyiapkan kerja. Yang penting HAPPY !!!!


Bersama supervisor.

Kenderaan yang banyak membantu untuk membawa kami & juga sample naik ke kawasan bukit dan turun semula ke dataran.

Ini laaa ahli group patik. Segala susah payah km bersama menyiapkan kerja.


Walaupun penat, tp pengalaman seperti ni mmg susah / jarang-jarang kita perolehi. Hargailah setiap memori bersama kerana setiap memori itu akan membawa kita kepada keutuhan dalam perhubungan.

Sekian entry Cameron Highland. Jumpa lagi dilain entry.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: wooo dh HITAM dh ni..kene sun burn!!!

You Might Also Like

3 komen

  1. Perghh pojie.sambil koje sambil jalan:) sonokk

    ReplyDelete
  2. oh bestnye jalan2..
    dah lama tak ke cameron ni..
    ;)

    ReplyDelete
  3. membuat kajian ditempat peranginan memang la bestkan...semua orang nak pergi...nak pula ditaja lagi la menarik kan?? kan?? kan??

    ReplyDelete