Hari Selasa yang ......................

Tuesday, June 21, 2011

Hai semua.


Lama tak makan nasi lemak fakulti

Salam hari selasa semua. Hari ni adalah hari yg best bg patik sbb ape ek??? hmmm sbb nye patik dpt mai fakulti dengan senang hati. Hari ni patik dpt breakfast same2 dengan kawan2 lab patik yang rs nye dh lame patik tak buat same2. So hari ni dpt laa patik buat semua tu.

Selepas apa yang berlaku lately ni kat patik, patik dh lega dan dpt meneruskan dengan kerja dgn hati yang senang lagi terbuka. Biar lah apa yang berlaku mengikut keadaan. Lupa kan apa yang dh berlaku, maka hari ni patik akan bekerja dengan dedikasi malah lebih fokus tanpa memikirkan orang lain.

Tak tahu nak cakap cmne dh, tapi yang penting patik happy sekarang!!! Rasa cm nk p soping ala-ala terapi jee ni. Tapi kne simpan duit laaaa untuk masa depan kan.

Sekian entry simple kali ni. Terima kasih kepada sesiapa yang support patik.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

6 komen

  1. good for you pojie!

    senyum2 selalu, yek:)

    ReplyDelete
  2. FaizalSulaiman:
    TQ faizal...life must go on walau ape pon terjadi..biarkan dia pergi mengikut masa...

    ReplyDelete
  3. bismillah.. *makan nasi lemak *

    ReplyDelete
  4. Pojie,
    Orang yang paling bahagia tidak selalu memiliki hal-hal yg terbaik, mereka hanya membuat yang terbaik dari setiap hal yang hadir dalam hidupnya.

    Hari ini pojie gembira sebab pojie dh buat suatu keputusan yang terbaik so nikmatilah hari2 yg mendatang dgn penuh keyakinan.

    ReplyDelete
  5. like komen di atas..

    nanti selasa ni kita bfast sama2 lagi k

    yg paling best kita lunch kat tasik kan..

    **teman pinjam bahu**

    ReplyDelete