Kisah PANAS dimaki !!!!!

Saturday, June 04, 2011

Hai semua.

PANAS nye cuaca la ni kan korang. Tp rasa nye PANAS lg cerita yg patik nk bawak kat korang. Mungkin bg orang lain ini hanyalah biasa, tp bukan patik. Akceli patik baru je dpt info ni. Rasanya dh ade blogger yg buat entry pasal ni. Kisah pasal ape ek??? Kisah Gambit Saifullah ni MAKI blogger. Orang kata cubit peha kanan terasa peha kiri yeee. Ni laa makian Gambit Saifullah ni kat twitter dia.



Click untuk tumbesaran yg HEBAT!


Korang tau tak kenapa dia mengamuk cm ni. Sebab nye ade seorang blogger (bukan patik) dah mereview clip video (CV) hasil arahannya yg dikatakan SANGAT SOPAN dan memenuhi adat ketimuran kita. Korang hayati lah dengan MATA HATI yeee.






Haaaaa..amacm korang??? Tak berbaur LUCAH kan??? Sopan jeeee video clip ni kan. So still blogger tu SALAH untuk menegur??? *dh cm crite porno patik tgk ade laaaa.

Hai Gambit Saifullah, sedar lah apa yg orang tegur tu ade baiknye. Bukan nk jatuhkan ko yeee. Dah ko melanggar adat kita sebagai orang yg penuh dengan sopan santun. Ko kene ingt yeee ramai artis naik disebabkan blogger (walaupun patik bukan penyumbang nye). So amek apa yg ditegur sebagai pengajaran & jangan cepat melenting. Mungkin kat umah ko tak de cermin kot??? Pi beli kat IKEA tu haaa. Murah je.

Patik terkesan nk buat entry ni bukan ape, sebab nye apa yg dikatakan tu adalah BLOGGER. Lain laa Cheff ke, foreman ke, tukang gunting rambut ke so tak de laaa org lain marah. So last words "jaga lah tatasusila kita sebagai anak melayu yg penuh dengan adat sopan".

Sekian entry EMOSI ni. Jumpa lagi yee.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: teros meluat ngn Gambit ni.


You Might Also Like

13 komen

  1. hot2..btw pelakon lelaki tu sapa dah nama..macam ingat lupa

    ReplyDelete
  2. .fariza.
    tu laaa pasal...patik pon bru tau..

    ReplyDelete
  3. IMANSHAH:
    shah jazle laaa..cite ASMARA tuu imanshah...PANAS kan dia belakon!!!

    ReplyDelete
  4. huhu..cm vclip omputih versi timur."sopan" sgt kannn..

    ReplyDelete
  5. ish2...sgt tak leh blah la mamat neh naik meluat plak aku..tetibe jer fofular plak...tak psal2...amik le kritikan as pembina semangat neh membuat musuh plak...tak profesional langsung...euuwwww....

    ReplyDelete
  6. wah! biasa la.. bantu dia popular koet! hahah

    doa agar dia sedar.. biasa la! awal2 nak naik

    ReplyDelete
  7. isu ni kurang panas kalau VC prema yin tu utk tontonan mtv.tp utk local agak tak sesuai.mungkin dia tension kot pojie sebab dia direct VC ni.penat2 direct, kena kritik kaw2 plak tu.at first tgk memang terkejut

    ps:scene joget kat peti sejuk tu seksi.hahahahaha

    ReplyDelete
  8. Syaratul Ain Muhammed Hafiz:
    TAK GRAIRAH kan video ni???hehehe

    ReplyDelete
  9. ::cikjuju::◕‿◕
    jadikan teguran sebagai teladan yg apa yg dibuat tu agak salah..

    ReplyDelete
  10. SyahmiFikri :
    rs nye dia dh de tempat dh..tp x perlu kot wat cm tu...sian pelakon VC dia..hehehe

    ReplyDelete
  11. FaizalSulaiman :
    SOPAN SANTUN sangat kan VC ni faizal...

    ReplyDelete
  12. tak sopan lnsg. da tde rse malu kee .hmmm

    ReplyDelete