Rezeki kita bersama..

Monday, June 06, 2011

Hai semua.

Just simple entry malam ni. Alhamdulillah patik selesai berbuka puasa bersama mak, pak & adk perempuan patik kat umah. Almaklom laaa dh mood nk puasa tu mai kan. Alhamdulillah telah diberikan kekuatan & kesempatan untuk berpuasa hari ni.

Hari ni patik tolong mak masak kat dapur. Nak tau ape yg patik tolong???
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
\/

Jeng jeng jeng

Patik hanya tolong masak ikan jeket goreng & tempe goreng (maklom laa org jawa). Yg pucuk ubi rebus tu adk pempuan patik yg buat. Tu mmg part dia. Hehehe. Part kuah mak patik yg masak.


Then utk kueh plk patik & adk pempuan patik dok wat roti jala. Lama tak makan roti jala ni. Kuah kari ayam mak yg sediakan. Sonok gak kerja2 cm ni bile wat sme2 kat dapur. Rasa cm nk raya pulak dh. Hehehe..

Naaahhh, cm tu laaa aktiviti edisi penyediaan berbuka puasa patik dan family hari ni. Insyallah esok patik akan ke UiTM as usual. Dh dekat seminggu dok cuti ni. A bit tepu sikit laaa nk bangon sok ni. Bercinta laaa gamaknye dengan bantal busuk patik sebelum gerak mandi. Hadoiyai...

Ok laaa, tu jeee entry simple utk mlm ni. Jumpa lg dilain entry yeee. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

21 komen

  1. untung ada ibukan...sgt sedap... :)

    ReplyDelete
  2. Tempe goreng tu nampak menarik and cuba makan roti jala tu ngan kuah durian. perghhhh....terbaik...

    ReplyDelete
  3. roti jala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Terliur

    ReplyDelete
  4. haritu penah buat roti jala tuh tak jadi.. Camana buat tuh. Susah betul nak menjala.

    ReplyDelete
  5. owh nak nak nak roti jala

    ReplyDelete
  6. mak aihh, sodapnyaaaa:))
    roti jala oh roti jala sampailah kepadaku. hehe..
    eh wait, tempe kicap halia pun best gak:)) grrrr=_= rs nk mkn tgh malam sj ni....

    ReplyDelete
  7. ikan jaket yg akhirnya bertukar menjadi jaket topman,hahahaha

    ReplyDelete
  8. DanieL AdiE:
    besa laaa..org jawa kan..

    ReplyDelete
  9. blackroses:
    mmg pon..nk???dh abis..heheh...

    ReplyDelete
  10. zizidiazora:
    mkn ngn kuah kari ayam jeee ni.heheh

    ReplyDelete
  11. Nurarnida Sabrina:
    yummyy sedap wooooo~~

    ReplyDelete
  12. Nur:
    alaaaa belasah jeee..cb bayang kan jaring2 jala tu..then gerak kan tangan ala2 buat jala..hehehe...

    ReplyDelete
  13. Rozuan Ismail:
    meh mai umah meh...sila2..

    ReplyDelete
  14. FIFIEY LYCHEE MARATION :
    kannn pedas2 manis cm tu..heheh...

    ReplyDelete
  15. FaizalSulaiman:
    diammmm laaa faizal..asek ejek je kan..nk kne beli ni jaket TOPMAN mintak org bekerjaya 1 ni..hehehe...

    ReplyDelete
  16. Saya suka makan roti jala!!!;-P

    ReplyDelete