Syukur dengan rezki-NYA..

Friday, June 03, 2011

Hai semua.



1 Rejab 1432H telah melabuhkan tirainya. Alhamdulillah patik dapat melunaskan apa yg diniatkan untuk berpuasa sunat sempena tiba nya Bulan Rejab. Bila berpuasa sorang diri sebagai BUJANG since mak pak patik still dok kat kampung, so apa yg ade didalam peti sejuk tu semua bole jd lauk. Akceli patik bole laaa masak sikit2 sekadar memenuhi selera tekak ni je. Bukan laa sehebat cheff mahu pon mak patik, tp kire ok laaaaa.

Ok laaa, menu patik untuk berbuka td adalah daging masak kicap, tomyam sayur dan telor dadar. Ok what as orang BUJANG, patik bole serve diri patik dengan sume ni. Korang mampu buat cm patik?? hehehe. Tepuk dada tanya selera korang tinggi ke rendah. lalalala...

Tak kire laa hebat mane juadah untuk berbuka, yg penting ada rezki untuk berbuka pon dh cukup baik. Jangan membazir. Itu yg penting. Tak gitu konsep nye.

Ok laaa patik nk gerak p shah alam plk laa ketemu member patik ni. plus nk singgah uptown shah alam nk jenjalan cuci mata. Sekian entry berbuka patik. Jumpa lg yeee.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

9 komen

  1. Tu bukan lagi resepi orang bujang dah tapi resepi seorang isteri tuh. masak daging, telur dan sayur dikira ok sgt2 la tuh.

    Nak belajar masak ngan Daniel Adie.. hahaha...

    ReplyDelete
  2. rajin betol pojie.bagus2 pandai masak:)rare nak jumpa lelaki pandai masak ni, pojie!

    ReplyDelete
  3. tapi makanan nie macam bukan bujang! hehehe

    great pojie!

    ReplyDelete
  4. jom join Blog Pilah Malaysia

    http://blogpilihanmalaysia.blogspot.com/2011/05/pra-bpm-2011.html

    ReplyDelete
  5. zizidiazora:
    hahaha...knape ngn Danial Adie??dia pandai masak ek????

    ReplyDelete
  6. FaizalSulaiman:
    sekali sekala cb terai test jee..

    ReplyDelete
  7. wahh pandai masak, boleh buat menantu nih... ehhh...terlupa plak mama tadak anak pompuan hehehe

    ReplyDelete