Aksi PANAS.....Ahmad Fauzi Aryaan

Friday, July 01, 2011

Hai semua.

Pe habaq korang semua?? hope korang sihat2 belaka laaa ek. Akceli patik pon baru je balik dri damansara sbb teman kan gurl fren patik a.k.a adk patik p interview kat sebuah company perkapalan yang base dia kat port kelang.

Naaahhh tu dia tajuk entry yang ada unsur berbaur disitu. Aksi PANAS patik???? homaigod apa yang berlaku akceli?? mmg ni laaa aksi PANAS yang akan patik tunjukan kat korang. Korang kena redha tengok dengan hati yang terbuka yeee.

OK adk2 sila duduk bersimpuh dulu yee sebelum tgk apa yang patik cuba sampaikan...

=
=
=
=
=
=
=
=
=
Saksikan...
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=




Gulppp..amacm?? Terkejut tak korang dengan video ni? Akceli patik pon terkejut bila seorang dari kawan patik tunjuk kan video ni kat patik. Rasa nya tak manis laaa korang buat cm ni. Ini makanan. Cuba hormat sikit dengan makanan yang akhirnya menjadi darah daging.

Walaupon korang ade yang tak suke / marah dengan company korang, tp jangan laaa lakukan demikian. Cuba fikir apa yang korang buat tu akhirnya terkena pd keluarga anda sendiri. Tak ke korang cm terkilan dengan semua tu.

Apa yang bole patik smapikan disini adalah, cuba bekerja dengan IKHLAS dan jangan campur aduk kan masalah peribadi dengan kerja. Bila kita campur aduk kan semua nya, mungkin ini laaa yang akan berlaku. Lagi 1 hormat laaa pada rezeki kerana rezeki ini adalah kurniaan dari-NYA.

Sekian entry TAZKIRAH patik untuk kali ini. Jadikan semua nya ini sebagai teladan.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: Semoga orang berkenaan INSAF dengan apa yang dilakukan.





You Might Also Like

11 komen

  1. humangaiiii... dasatt..dasatt...

    ReplyDelete
  2. gilaaa

    tak bek wat makanan mcm tu

    ReplyDelete
  3. real2 kita leh tau tempat keja dia hehe..btl lah hencik patik.bila masalah peribadi dicampur adukkan dgn keja jd lah camni.nk keja kena lah iklas.kwn saya dulu dia citer depa ludah dlm makanan sbb customer order tu cerewet.hmm teruknya.

    ReplyDelete
  4. Bekerjalah untuk rezeki yg halal dan keberkatan dari Allah.

    ReplyDelete
  5. baru tgk vid ni td..kejam gila kot pekerja ni..xde adap langsung.. huhuhu

    ReplyDelete
  6. yeah~** mereka patut didenda...aci x??

    ReplyDelete
  7. bodo...aku bru pas mkn kfc...

    ReplyDelete
  8. sama la dgn kerepek kai kat surau tu..sampai hati letak tepi tong sampah..marah kat kami jangan lepaskan pada makanan..memang kurang ajar la..

    ReplyDelete