Berkongsi adalah lebih baik....Tak ade siapa yang rugi.....

Monday, July 18, 2011

Hai semua.

. Seronok bila tgk ni berulang kali .

Sekadar perkongsian hari ini. Akceli patik pon baru jee dapat tau pasal ni. Alhamdulillah penantian yg hampir setahun akhirnya membuahkan hasil. Paper patik yg ditunggu-tunggu ni akhirnya selamat publish dh akhirnya.

Selepas berurusan itu dan ini, email sana sini, patik dh dpt clarify kan apa yang dirasakan sesuatu. Paper patik ni dh di index kn dlam SCOPUS. Alhamdulillah & tahniah untuk diri ini. So bole laa paper ni patik attach kan sekali dlam thesis final master patik nanti. Yippiieee...

Akceli untuk menjadi cm ni mmg byk pengorbanan yang patik terpaksa lakukan. Yang penting JANGAN KEDEKUT ILMU, sbb nye ILMU kalau yg SIKIT bila kita KONGSI akan menjadi BANYAK. Daripada ILMU yg SIKIT kita tahu & TIDAK dikongsi tak kemana pon pergi nya. Pandai ko tak kemana pon. Hanya sekadar mengingtkan diri ini & mungkin korang yg mungkin terlupa.

Nahhh begitu laaa entry kali ni. Hanya sekadar berkongsi kegembiraan & mengingatkan sesame kita. Jumpa lagi dilain entry. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: cukup laaa walaupon 1, daripada tak de langsung.

You Might Also Like

12 komen

  1. trend bdk u

    akan x mau bg tahu apa yg dia dpt..

    kemut!

    tpi ada yg tunggu sampai org tanya baru dia bg tahu

    pun ada gak

    =_=

    ReplyDelete
  2. aku lak jenis kalo ngajar org, sekali je.. no repeat... huhuhu

    btw, congrats...

    ReplyDelete
  3. manusia yang berkongsi ilmu akan mendapat ganjaran pahala sampai ke akhirat manakala yang kedekut ilmu jauh sekali dari mencium pintu syurga.

    ReplyDelete
  4. betul...setuju sangat..ilmu yang sikit pun kalau diajar kat orang,tak kedekut pun boleh jadi banyak..ehehehe

    ReplyDelete
  5. mr.syazwan :
    mmg panas pon ade org cm ni....tp tgk x kemana pon..yg kita besa2 ni laa nmpk hebat...hahahaha *gelak geram kat org tu..

    ReplyDelete
  6. [k]o{q}i[n]
    eeee x baik kedekut cm tu...xpe aaa ulang 2,3 kali pon..

    ReplyDelete
  7. zizidiazora :
    itu laaa yg patik nk ucapkan..tq sbb berterus terang...sedikit keinsafan disitu...

    ReplyDelete
  8. Rara Farah:
    x salah kn bershare ni...suke share2 ni..hehehe

    ReplyDelete
  9. billion billion tahniah, pojie!!!

    ReplyDelete
  10. amik chem ea?? kite geng la abg gie.. ^^ tapi imah degree lagi..

    ReplyDelete