Bila hilang baru dicari......

Sunday, July 17, 2011

Hai semua.



Kecoh bila Elmo Alexander Aryaan patik dh ilang dari bilik babah (tukar kata ganti diri dari patik ke babah). Tu laa bila dh ade tak pulak nk hargai. Bila dh ilang dh cam rupe bapak ilang anak time nk menyusu jee kan. Eh silap cm mak ilang anak. Hehehe..

Tq kat Acik yg cuba membuat iklan yg comel cm tuan nye membantu dalam proses mencari Elmo Alexander Aryaan supaya kembali kepangkuan babah. Entah sape laa yang berani sorok kan Elmo babah ni. FYI "tokwan/ org tua/ pauh/ paus tu ade lah gelaran patik kat lab yeee. Sekadar nk bgtau jee...

Semalam bila hilang abis bilik babah bersepah semata demi seekor Elmo. Ni kalau babah tau sape yg sorok kan Elmo babah ni siap babah tangkap ikat kat pokok nak kasi sunat kali ke-2 kat beliau. Tak kire laki ke pempuan ke, sume babah kasi sunat jgak. Haaaa kasi takot sikit tu haaa..

. Elmo sentiasa menjadi peneman babah .

Sekian entry babah mencari Elmo nya kali ini. Jumpa lagi dilain entry yeee. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: tetibe RINDU sgt2 kat Elmo Alexander Aryann.

You Might Also Like

21 komen

  1. dengan iklan yang sweet ni pasti elmo kembali..tapikan bagus la acik berusaha buat iklan cun ni buat elmo...ala babah, nanti kalau dah jumpa hargailah elmo tuh...ni syik "dera" dia je..dia protes tuh..sbb tu hilang..patut say thanx pada siapa yang "culik" elmo tuh..kan sepi tanpa elmo tu mengajar apa itu ertinya rindu..comel la sapa yang "culik" elmo..kikiki

    ReplyDelete
  2. alalala kesian baba,cam mne ni boleh ilang..baba tak jaga betul2 tu..mungkin die menyepi diri kat bwh katil..cer cri :D

    ReplyDelete
  3. NIK NORZIEHANA :
    TQ kat Acik yg buat iklan ni..mmg iklan ni akan babah simpan smapi bila2..tu yg adanya blog ni..myb 1 hari nanti tgk semual mungkin muncul memori lame...suweeeettt nye..TQ ACIK !!!!

    ReplyDelete
  4. Fiq Fikri:
    jenuuh dh cari nye pokcik...babah tau mesti ade org yg nk melawk ngn babah dok sorok mne ntah...gile x gile ilang dlm bilik sndiri ok!!!!hehehe...

    ReplyDelete
  5. aik..TQ kat acik sorang je..kat orang yang "culik' elmo??kalau orang cute tuh x"culik" elmo..xde iklan ni..sedih~~(baca ikut intonasi babah slalu)..

    ReplyDelete
  6. salam,
    berjaya juga abg eq singgah blog ni. maaf lewat sikit sebab abg eq sibuk kerja luar hari ni...

    ReplyDelete
  7. haha~ elmo kesayangan yer.. ada makna ker?

    ReplyDelete
  8. NIK NORZIEHANA:
    ok bahek laa..sape yg culik tu pon TQ yeee..suweeet sgt colek..bahek colek jee babah..mubgkin lg besar nye banner nye..

    ReplyDelete
  9. eqbalzack :
    fuuyooooo abg eg mai singgah laaa blog patik ni haaa.TQ abg eq!!!!

    ReplyDelete
  10. ♕ Mr.IX ♂
    mesti laa ade sentimental value yeee...hehee...

    ReplyDelete
  11. NuR 'aQiLaH:
    untuk jd maskulin kne ade ELmo...hehehe

    ReplyDelete
  12. Apa kata babah report je polis. nanti polis leh wat sekatan jalan raya. manalah tau kot2 dia ada dalam kereta penculik tu ker sekarang ni. hahaha..........

    ReplyDelete
  13. bahaya culik babah..xmampu la..babah dah la gemuk..haha..

    ReplyDelete
  14. zizidiazora:
    hahaha...x payah laa kot..wat kne lempang jee kang dek polis..hehehe...

    ReplyDelete
  15. NIK NORZIEHANA :
    gemok laaa tough nk tangkap & ikat...

    ReplyDelete
  16. ..hizamirahim..
    belom laa zami..ni pic lame ngn maskulin tu haaa...waaaa x jumpa lg!!!!

    ReplyDelete
  17. Wah! Siap beriklan lagi. Sayang benor tuh! hehe

    ReplyDelete