Daripada TIADA kepada ADA....lebih baik ADA.....

Thursday, July 14, 2011

Hai semua.

Haaaaa nmpk tak ade butang2 yang warna warni tu haaa?? Hari ni patik nk bukak kelas jahit menjahit, sulam menyulam laaa rasanya. Tp agak2 nye ade ak orang yg nak belajar?? Hehehe...

Akceli bukan laaa menjahit hebat ala2 fashion designer tu haa. Sekadar menukar rupa sesuatu yg agak dull kosong menjadi sumting yg ade colour sikit laaa. Baru laaa meriah hidup dengan kaler2 yg cun melecun ni haaa.

Bahek laaaa, tujuan patik adalah untuk menaikan seri keatas vast patik yg patik rasa agak kosong & bosan. Akceli ade macam2 cara gak nk naikkan seri kat ves patik ni. Kalau nk pakai koleksi pin napkin baby tu ke tp patik rasa nk pakai koleksi butang colourfull as menyeri ves.

Simple jeee akceli. Korag just jahit jee butang2 yang korang dpt tu kat part yang korang suke. Jahit laaa mengikut kreativiti korang yeee. Tapi patik nk serikan kat belah dada so dat dada patik akan kelip2 dengan butang2 ni haaaa. Hehehe.

Nak tgk hasilnye???? Hehehe. Tak de laa santek mane pon. Tapi ensem gak laa hasilnya. *perasan sendiri

Jeng jeng jeng. Ini laa hasilnya ves patik yg kosong tadi dh berbutang byk. Haaaa ade brani buat cm patik ni tak agaknye??? Hehehe. Sok bole laa melaram pakai ves berwajah baru ni kat fakulti patik. Kasik orang jeling2 pandang jales mahupon pelik. Ade patik kisah ke???

Ok laa sekian entry ves menjadi santek buat kali ni. Jumpa lagi yee.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: bersedia menyiapkan baju dinner untuk kawan patik.

You Might Also Like

11 komen

  1. Hrmmmmm...agak kreatif disitu...

    ReplyDelete
  2. mcm2 boleh wat sbnrnye, pakai tali leher boleh, atau keronsang, atau bunga hiasan berpin yg selalu org guna kt blazer...

    btw, nice one...

    ReplyDelete
  3. adoi! sangat kretif yer ko nie.. hahaa

    ReplyDelete
  4. Butang tu pakai 3 lawa gak. banyak2 nnt serabut. Tak try guna riben kecik ke? Lawa gak rasanya..

    ReplyDelete
  5. nk g kelas mcm tu ke??

    *pitam

    >.<

    ReplyDelete
  6. A.F.A very creative and love the sense of your style..

    ReplyDelete
  7. boboi nk stu boleh...pandai baba ni:D

    ReplyDelete