Floria 2011 dalam kenangan.......

Sunday, July 17, 2011

Hai semua.

Salam hari ahad buat semua. Semoga weekend kalian ceria-ceria yeee. Kepada yg berpuasa hari ni selamat berpuasa, semoga sempat laa sampai ke magrib nanti.


Bahek laaa, entry kali ni akceli patik nk cite sikit pasal Floria 2011 yg berlangsung dekat Putrajaya. Akceli dh seminggu berlangsung tp ujung2 time gini laa patik berpeluang untuk menjengah nye. Tema kali ni adalh Roses Forver katenye. So korang saksikan laaa picture yg ada dalam koleksi patik.








. Cili pon ade ok .


. Terdapat juga dipertandingankan taman untuk kategori Universiti & Sekolah .




. Fuuuhhh dh penat sila pose penat kejap kat salah 1 taman yg dipertandingkan .


. Yesss berjaya menyatukan kami semua..kami bersembilan .

. Taman yg dihiaskan dengan bahan terpakai .



. Mmg cantik semua bunga-bunga kat cni .


Then Floria jg ade pamerkan bungaan dari luar negara. So picture kat bawah ni adalah didlam bilik pameran yg beraircond yeee kawan-kawan. Saksikan.....

Semua roses yg tergantung ni di rendamkan didalam "test tube" as pasu dia. Sungguh kreatif ok. Tak terpikir oleh akal patik. Pas ni nk cilok laa kat lab buat pasu hiasan kat umah. Hehehe..

. Dari Pakistan .

. Dari Bangladesh .

. Dari Korea .

. Dari Macau .

. Terdapat juga pameran untuk pintu gerbang. Kesemuanya adalah fresh flower .

. Dari Korea .

. Ini juga unik sbb fresh flower yg dalam "test tube" digantung just menggunakan tali tangsi as tali .

. Deco untuk meja makan juga sgt SUPERB .

. Deco dari FAMA .

Nahhh begitu laa entry kali ni. Best gak Floria 2011 kali ni. So pd sape2 yg belom p lagi still sempat sbb nye hari ni adalah hari terakhir untuk pameran.

Sekian Froria 2011. Jumpa lagi dientry lain. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: Tak sabar nk tunggu tahun depan dengan tema baru Floria 2012.

You Might Also Like

14 komen

  1. Nikmat itu kadang-kadang tidak disedari, hanya apabila ia telah hilang barulah manusia benar-benar terasa dan ini termasuklah KEINDAHAN ciptaanNya.

    ReplyDelete
  2. pergh! sangat lawa kan.. haiyoo

    vest tetap ada yang hasil jahitan sendiri kann

    ReplyDelete
  3. cantik..aishh..tapi x dapat p..duk kt kg~ adei..

    ReplyDelete
  4. aah....tak sabar nak tunggu Floria 2012 plak....apa la tema utk nextyear.....maybe "Orchids for Sentimental".....hehe

    ReplyDelete
  5. Waa!! memang best, mesti seronok tgk bunga fresh berlambak depan mata..

    nk pi jgak nnti..

    ReplyDelete
  6. wow!
    sgt cantik dan menarik ye!
    :D

    ReplyDelete
  7. zizidiazora :
    sungguh indah ciptaan-NYA....

    ReplyDelete
  8. SyahmiFikri:
    tq perasan ek???hehehe..maluuuuuu

    ReplyDelete
  9. DanieL AdiE :
    tq...kat sape????Floria ek???hehehe..

    ReplyDelete
  10. senyumSOYA:
    tunggu tahun depan plk laaa...floria 2012..

    ReplyDelete
  11. once upon a time:
    x tau laaa kan..tahun lepas dh orkid dh..kot2 tahi ayam evergreen...hehe..

    ReplyDelete
  12. Aman Ibrahim :
    kne p laa..tp tahun depan plk laa ek...

    ReplyDelete
  13. ..hizamirahim..
    mmg tebabom laa cun nye!!!!

    ReplyDelete