Fuuuhhhh!!! dah sejuk....terima kasih

Sunday, July 10, 2011

Hai semua.

Salam ahad buat korang. Buat ape je hari ni??? Akceli patik pon tak de plan pape pon hari ni. Dok umah jee basuh segala menda berenjin kat umah ni haaaa cm kereta, motor serta tidak dilupakan akuarium patik yg dh cm bela LUMUT yeee, bukan bela IKAN.

Selain dari tu patik pon nk pasang benda baru yang patik baru dpt. Akceli benda ni patik dpt semalm lg tp hari ni bru dapat nk update kan.

Kotak ni laa yang dihadiahkan oleh ayah kat patik. Akceli dh lame patik nak sgt menda ni. Alhamdulillah ade ayah patik sudi hadiahkan kat patik. Almaklom laaa patik pon tak de kesempatan nk kuar p beli sendiri. Yea yea patik dpat kipas baru.

Yang buatkan patik terkejut bila bukak jee kotak ni adalah ianya adalah kaler MERAH GHAIRAH ok. Waaaaah ayah tau laa kaler fevret patik. Yippieee... Haaaa jangan terkejut yeee patik gile berusaha memasang kipas baru ni selama dlm 30 minit ok. Padahal jz nk pasang jeee part2 badan dia tu haaa. Gile laaaaa. Hehehe...

Hambek kau lepas 30 minit berlalu, ini laaa hasilnya. kipas MERAH GHAIRAH dh kukuh berdiri. Nak pasang aircond tak mampu laaa. Lagi pon bilik bujang patik ni bukan laa besar & memerlukan aircond. Kire syukur ayah hadiahkan kipas MERAH ni. Time kasih ayah.

Ok laa sekian entry kipas MERAH patik kali ni. Patik pon nk siap2 keluar untuk urusan lain ni. Jumpa lagi dilain entry yeee.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: pas ni dh sejuk laaa bilik patik. Yiiiihaaaaa~~

You Might Also Like

15 komen

  1. best tu dpat hadiah dr ayah kan,hehe

    ReplyDelete
  2. Patut bersyukur tu...kipas pun ok dan kata orang untuk kesihatan lebih baik kipas dari air cond. Jangan nk bertanding macam rumah ORANG TU. (Pojie tentu fahamkan) hahahaha....

    ReplyDelete
  3. Wah! Bestnye kipas. Dapat free pulak tuh. hehe

    ReplyDelete
  4. untung la dapat kipas MERAH gituu..lau nak aircond p balik umah LADDALAND..kakaka

    ReplyDelete
  5. amir aizat:
    suke sgt sbb lme x dpt hadiah..

    ReplyDelete
  6. zizidiazora :
    xde laaa bang..kite ukur baju dibadan sendiri...kita & dia lain..hehhee

    ReplyDelete
  7. NIK NORZIEHANA:
    xmo laaa..cukup laaa kipas merah best ni...fobia laaa laddaland..

    ReplyDelete
  8. tahniah sbb dpt kipas baru..hihi..
    untung ayh belikan..hihi..

    ReplyDelete
  9. ada air cond pun tak guna2 pun..dah jadik macam besi buruk plak

    ReplyDelete
  10. kipas je kot.. hm.. (hehe Panas tak? ahhaha)

    ReplyDelete