Hisshhh..menda cm ni pon bole jadi ek????

Wednesday, July 20, 2011

Hai semua.

. SILAP .

Itu laa perkataan yang sering manusia lakukan. Tipu bila ade yang mengatakan dirinya tak pernah buat silap. Hissshhh ade yang kne back hand plk orang cm ni kannn. Lumrah manusia yg sentiasa akan melakukan keSILAPan. Yang membezakan adalah BESAR atau KECIL keSILAPan tu.

Baik laaaa, akceli ni bukan laaa entry emosi patik yeeee korang semua. Tujuan patik post kisah ni adelah sbb nye patik pon dh buat SILAP. Korang penah tak time kat dalam toilet, bila nk nk capai ubat gigi tercapai pencuci muka???? Haaaa.. itu dinamakna terSILAP yeee.


Nak dijadikan cerita, kisah patik ni bukan pasal ubat gigi bertukar menjadi pencuci muka. Tapi ni haaaa, korang penah tak nk capai deodorant spray TAPI terSILAP capai menda lain???

Haaa tu laaa jadi kat patik. Kisahnya terjadi malam semalam bila selesai je mandi patik nk siap2 laa pakai baju segala. Time nk mencapai deodorant spray terSILAP p capai hair spray. Bila dh sembur baru laa tersedar itu adelah hair spray. Hambek kau, terus kejung-jap-5-mint ketiak patik. Cuba bayangkan kalau korang tak shave bulu ketiak tu haaa. Mau bole dibuatnye spike ala-ala pacak yeee. Hehehe...

Hisshhhh menda cm ni 1st time laa jadi kat patik. Entah ape laa dok mengelamun pon patik tak tau. Hadoiyai. So konklusi nya "SILA JANGAN MENGELAMUN BILA MENYEMBUR DI KETIAK" yeee. Lalalala.

Sekian entry SILAP kali ni. Jumpa lagi dilain entry. Babai semua.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: cepat2 p basuh ketiak. Kalau tak melekit2 yeee.

You Might Also Like

9 komen

  1. keras kejungg ?? haha, macam tu pun boleh ek ?

    ReplyDelete
  2. hahahahahhahaha...kelakar la!! kejung bulu ketiak :P

    Meh singgah sini: Video Belakang Tabir Perkahwinan Farah AF2!

    ReplyDelete
  3. kadang kadang kita rasa kita amek benda yg betul.. haa mungkin fungsi otak sedikit gagal kot untuk memproses apa yg kita dok pikir dan gagal mengecam apa yg kita attack hahaha..

    ReplyDelete
  4. NASIB BAIK kejung.. kalo kedung sape nak jawab?? ahahahah

    ReplyDelete
  5. hahaha.....apsal pojie..emosi tak stabil ke? hahaha....

    ReplyDelete
  6. Baru wangi sikit ketiak kau tu! erhhh.

    tak boleh bla siot nak buat pacak bagai. hahah ;)

    kerdildesa.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. haha acha pena syampu jadi sabun. hahahaha nyanyok!

    ReplyDelete