Hizami, Nak Header Satu!

Tuesday, July 19, 2011

Hai semua.

[HIZAMI]

Slogan patik ni haaa kat bawah ni:

'Ke hadapan Hizami, saya nak header satu sebab saya jales laa dengan Daniel-Adie, Amir-Rayyan & Amira-mastura ada banner yg cun lagi ensem. Saya pon nk tergolong dalam geng cun lagi ensem '

Dah siap pon slogan yg BERJELA yg dirasa bole termeninggal tu haaa. Now nk tag mmber laaa, mne tau laaa rezeki sesame kannnn. Nak tag beliau ni laaa. Hamabek kau. Kena tag sudayyyy.

[Zoey Zau Yah]


Korang yang tak kene, if nak header ATAU full make over bole laa jengah kat blog [HIZAMI] tu haaa.Sekian entry nk header baru kali ni. Jumpa lagi. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: kalau dpt full make over pon syok woooo~~

You Might Also Like

10 komen

  1. haha.
    header tu dah cun dah!
    okay2.
    thanks sbb join!
    :)

    ReplyDelete
  2. tenkiu babah sbb tag kite....japgi kite buat okes..syok gak geng2 kita pakat join nih haha...

    ReplyDelete
  3. ..hizamirahim..
    klu bole nk laaa make over full tu haaa..bru ensem umah baru patik t...

    ReplyDelete
  4. zOeY zAu YaH:
    yeszaaa nenek..suke laaa hope ade laa rezki tu haa...amin!!!

    ReplyDelete
  5. beri betis nk kan peha hahahaha.... takpe2 harap2 pintu hati zami terbuka untuk memilih slogan tu k.

    ReplyDelete
  6. nk vote slogan ni sebab ade name mra! hehe gudluck!!!

    ReplyDelete
  7. semoga anda terpilih :)
    header anda gempak! Bk suka :)

    ReplyDelete