Lame lagi ke semua ini????

Monday, July 11, 2011

Hai semua.

. Dah bersiap-siap dengan segala keperluan .


Lumrah alam, bila ada permulaan pasti akan ada pengakhiran. Bila ada pertemuan akan wujud perpisahan. Begitu laaa yang akan patik hadapi dan mungkin ada lagi rakan2 patik akan melalui apa yang patik rasa sekarang. Menghitung hari adalah perkara yang menyakitkan sbb nye menunggu adalah 1 penderitaan. Ceewwaaahhhh~~

Borang dan segala keperluan dh siap patik sediakan. Tinggal nak hantar kat Pusat Pengajian Siswazah untuk diproses. Plan nk setle kan on next month. Dah tak sabar nk abis dan mula mencari kerja.

Hope lepas ni dpt laa job yg best. Akceli patik sgt meminati dunia pengajaran. Tak kira apa yang terjadi impian patik untuk menjadi pensyarah akan patik kejar. Mengumpul harta adalah aim patik pas ni. Dh penat asek mintak2 jeee ni. Hehehe..

Sekian entry MENUNGGU MASA buat kali ni. Jumpa lagi dilain entry yeee. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: pas ni sure patik RINDU kan kat kawan2 patik...waaaaa~~

You Might Also Like

17 komen

  1. sabar tinggal sikit ni je pojie!goodluck!

    ReplyDelete
  2. gud luck for that... btw, nape x dtg semalam lunch kt mid?

    ReplyDelete
  3. Sabar dik oii. Enjoy your student life sepuas puasnya dulu - life of no worries, or little worries jer hehe. Dah keja nanti banyak cabaran & tanggungjawab tau. Nanti dah start keja, sure rindu balik zaman jadi student :-)

    ReplyDelete
  4. FaizalSulaiman :
    yeeee..sabar menunggu je ni cm orang tunggu abis pantang jee dh....hehehe

    ReplyDelete
  5. [k]o{q}i[n]
    alaaaa nk sgt p tp ade hal laaa..so how gathering best????

    ReplyDelete
  6. Mama Kembar 3 :
    ade gak dgr sume tu kak..tp cm x sabar gak akceli..hehee...nk merasa kumpul harta sendiri..

    ReplyDelete
  7. ::FAIZ FARISH::
    tq fren ku retis faiz...hehhee..

    ReplyDelete
  8. Pojie,
    Hari ini bila ia datang, jangan biarkan ia berlalu pergi. Esok kalau ia masih bertandang, jangan harap ia akan datang kembali. oleh itu sisa hari yg ada nikmatilah sepuasnya lebih2 lagi bergelar seorang pelajar kerana hari ini adalah realiti impian kelmarin manakala impian hari ini adalah reliti hari esok...

    ReplyDelete
  9. hehe. nak menunggu tu satu hal. rase terseksa jiwa raga. all the best.

    ReplyDelete
  10. gud luck!!! menempuh semua halangan dengan hati yang gembira ^^

    ReplyDelete
  11. all da best pojie...wowwww..dah nak grade hang...huhuhuu

    ReplyDelete
  12. student lagi best pew dari kerja..serius....

    biarla, 2 menda yg berbeza mesti la ader pro n kontra :)

    apa2pun, gud luck...

    ReplyDelete
  13. it's not gath actually, just lepaking.. overall ok la.. we had fun...

    ReplyDelete
  14. cepat-cepat la pre-viva wei...nanti boleh share experience..u motivated me to work more hard like u bro!!

    saje nak share la:
    kita kan rasa bersyukur sangat2 pada Ilahi kerana memberi peluang mengenali A.F.A dan semua orang lab kita..dengan bermacam2 kerenah..dengan berjenis2 perangai..dari situ kita belajar..owh!!its all about life..

    yang paling kita syukuri..kita rasa kita menjadi dan berusaha menjadi insan yang lebih baik mengenali korang semua..nanti bila kita semua dah abes belajar, kita akan jumpa orang lain pula..situasi dan keadaan lain pula kan..yang paling penting di mana saja kita,..dengan siapa saja kita berada..kita kena sentiasa belajar dan berusaha menjadikan diri kita lebih baik melalui keadaan itu..kan..

    rasa sedih juga fikir..entah2 lepas kita dah abes belajar nanti...kita akan jumpa dan seakrab ini lagi ker?hopefully YES..

    ReplyDelete
  15. cepat-cepat la pre-viva wei...nanti boleh share experience..u motivated me to work more hard like u bro!!

    saje nak share la:
    kita kan rasa bersyukur sangat2 pada Ilahi kerana memberi peluang mengenali A.F.A dan semua orang lab kita..dengan bermacam2 kerenah..dengan berjenis2 perangai..dari situ kita belajar..owh!!its all about life..

    yang paling kita syukuri..kita rasa kita menjadi dan berusaha menjadi insan yang lebih baik mengenali korang semua..nanti bila kita semua dah abes belajar, kita akan jumpa orang lain pula..situasi dan keadaan lain pula kan..yang paling penting di mana saja kita,..dengan siapa saja kita berada..kita kena sentiasa belajar dan berusaha menjadikan diri kita lebih baik melalui keadaan itu..kan..

    rasa sedih juga fikir..entah2 lepas kita dah abes belajar nanti...kita akan jumpa dan seakrab ini lagi ker?hopefully YES..

    ReplyDelete