Selepas sekian harinya.........................

Wednesday, July 13, 2011

Hai semua.

Kembali bersiaran bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang untuk ery beliau hari ini. Almaklom laaa nk mengadap lappy REDDY patik ni belum ade masa, so now bru laa ade masa nk update sikit blog kesayangan ketat-ketat patik ni haaa.

Bahek laaa entyr kali ni akceli patik nk cerita alkisah 3 chenta hati patik lately ni si Elmo Alexander Aryaan, Danial Rifqi Aryaan & Zara Airis Aryaan. Apa crite beliau-beliau tu semua ek??? mesti korang nk tau progress report pasal depa kan?? Hehehehe..

Naahhh patik perkenalkan kat korang...... Dimulakan dengan:

. Danial Rifqi Aryaan .

Haaaa see ini laa Danial Rifqi Aryaan patik. Jeng jeng jeng patik akceli terkejut Danial dh beranak laaaa. Gile kau baru jeee patik bela dah kuar anak baru. Maknanya patik berjaya menternak beliau laa ek. Hehehe..Perlu ke nk kene tukar pasu ek??? Kaktus ada jual tanah ke agak-agaknye ek??? Hmmm...

Yang kedua. Diperkenalkan Zara Airis Aryaan.

. Zara Airis Aryaan .

Ni Zara pon dh selamat mak patik tolong tanam kan masuk dlam pasu ni haaa. Orang kata bila kita tukar pasu, pokok makin lagi sihat dan lemak berkrim. Maka patik mintak laa mak patik tukar pasu masuk dlm pasu besar. Now Zara makin sihat dengan pengeluaran pucuk2 baru dan bunga pink ala2 merah nya kelihatan ceria kate nye. Lalalala...

Dan yang terakhir. Ini dia Elmo Alexander Aryaan patik.

. Elmo Alexander Aryaan .

Elmo ni mmg xde perasaan ok. Patik tarik2 pon dia still mampu melemparkan senyuman kat patik. Kesian ko Elmo kan. Beliau ni xde mengalami perubahan sbb nye beliau tak de perasaan kn. So nothing to say laa kat Elmo patik ni. Yang penting malam2 babah ditemani Elmo Alexander Aryaan. Yihaaaaa~~

Nahhh begitu laa entry merapu patik untuk kali ni. Tapi kan yang Danial & Zara tu betoi yeee. Cume yang Elmo ni jeee patik tak tau nk gtau ape. Jumpa lagi dilain entry yeee.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: kan best klu depa ni bole cakap. Dpt laaa borak2 ngn depa tu sume.

You Might Also Like

9 komen

  1. amboi.. meriah giler nama anak2 kamu yer.. hehhee

    ReplyDelete
  2. ..hizamirahim..
    ye ke???hahaha..meriah kari jee kan..lalala

    ReplyDelete
  3. DanieL AdiE :
    zara dh berbunga & danial dh beranak....

    ReplyDelete
  4. SyahmiFikri :
    kannn..sy happy dgn ank2...hehehe..

    ReplyDelete
  5. nama tuh penting ha..berbelit2 nak sebut

    ReplyDelete
  6. Elmo Alexander Aryaan tersangat cute, nak jer peluk2 dia ketat2 hahaha..

    kirim salam ker dia yerk A.F.A hehehe..

    ReplyDelete
  7. Pojie,
    mana ada sijantan beranak...dah2 tukarkan jantina dia cepat. hahaha..

    ReplyDelete