Seronok ke????????

Monday, July 04, 2011

Hai semua.

Just short entry buat hari ni memandangkan hari pon dh malam. Mmg gila aktiviti patik 1 hari ni mmg full sampai nk online pon tak sempat. Dengan urusan kehospital buat madical check up utk mak patik, then p Mine Wellness Resort memberi sokongan kat kawan2 patik then tros quick shopping kat Jusco Balakong Cheras.

Ok laa akceli patik dpt voucher sebanyak rm200++ daripada sumber yg best. So dengan sejumlah voucher ni kejap jee patik langsaikan bersama adik perempuan a.k.a gurl fren patik. Dengan jumlah ni dapat lah patik soping barang dapur dan sedikit untuk keperluan patik sendiri. Terima kasih kepada sumber yang sudi menyeponser voucher ni. Hope pas ni ade rezeki patik dpt lagi.

Haaaa..hambek kau penuh gak laa dengan barangan yang diambil secara tak berhemah. Kire konsepnye adalah tengok, minat dan masuk jeee.

Sebelum nk balik sambil tolak troli patik sempat laa beli donat j-co ni haa. Gile kentang laaa, mengidam dh lame akceli, tp td baru laaa jumpa.

Ni laa sedikit barangan utk patik. Sumenye tak de laa mahal. Tapi yang penting best & sedap dipakai dh memadai bg patik & yang part paling best ianya adalah FREE yee kawan2 semua. Yippiieee...

Sekian entry SEMUA FREE dari patik untuk kali ni. Jumpa lagi dilain entry yee..

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: kan best kalau dpt menda cm ni selalu.

You Might Also Like

3 komen

  1. shopping free memang la best. Sape tak nak kan..bende free.

    ReplyDelete
  2. Wee..dapat free memang best. Ah! Jeles!

    ReplyDelete