Yang pergi dah kembali......

Tuesday, July 19, 2011

Hai semua.

Selamat selasa pd korang semua yg setia menatap blog Ahmad Fauzi Aryaan ni haaa. Pe keja korang ari ni??? Hari ni patik as usual, setiap hari selasa adalah sesi mencari sesuap nasi kat fakulti patik ni haaa.

Ok laaa hari ni patik nk update kisah hidop history patik korang ni haaa. Tak kire laa korang nk tau ke tak, since dh jengah mai kannn. So korang kne amek tau gak laaa kisah history patik korang ni yeee.

Korang ingt tak lagi entry [Bila hilang baru dicari.....] yg dh patik post kan hari tu. Mmg kecoh sehhh bila sekor Elmo Alexander Aryaan hilang pergi membawa diri. Hmmmm.


Then nak dijadikan cerita, malam td usai mengemas reddy (sbb kaler netbook MERAH) netbook patik. As usual patik akan menggunakan beg lappy ni untuk mengangkut reddy patik ke fakulti. Bila bukk jeee, mau termeninggal ok bile patik mengetahuinya. Pelbagai rasa nk diluahkan time tu. Geram, sentap, nk termeninggal doblas minit dan sebagainya mula menyelinap diseluruh badan. Arghhhhh..... Apakah dia???? Ni haaaaaa..
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
\/

. Welcome back Elmo Alexander Aryaan .

Elmo Alexander Aryaan dlm beg netbook patik ni haaaa. Adussss sape punya kerja laaa yang berani mensorokkan diri Elmo patik ni. Bukan hape, Elmo ni adelah barang kesayangan patik. Ingat lagi Elmo ni adk patik bg as gift kat patik. Bukan sebb ianya mahal ATAU org bagi ke hape, tp value dia yg membuatkan ianya mahal dimata patik. Heheheh...

Naahhh demikian laaa selesainya operasi mencari & menyelamat Elmo patik ni. Pada sape yg sorok tu, time kaseh byk2 sbb menyedarkan patik. Bila depan mata tak hargai, bila dh ilang baru laaa risau weehhh.

Sekian entry kali ni. Jumpa lagi dilain entry yee. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: nk peluk cium ketat-ketat kat Elmo Elexander Aryaan.

You Might Also Like

13 komen

  1. saja jew bagi suspender....mmg betul die merajuk..:D

    ReplyDelete
  2. huhuhu....nasib baik dia x g kat org lain...

    ReplyDelete
  3. Fiq Fikri :
    haaaa..tu laa dok geram jeee ni haa..

    ReplyDelete
  4. [k]o{q}i[n] :
    sibbaik..klu x, x tau laaa...

    ReplyDelete
  5. hahaha.....dia nk main sorok2 dengan pojie la tu...nak gurau2 hahaha...

    ReplyDelete
  6. sokong zizidiazora: orang tu nak gurau2 je ngan pojie..lau x..xde la sejarah khen~~xyah la rasa geram ker, sentap ker..hape ker..gurau2 manja jer..

    Daa~~~~

    ReplyDelete
  7. zizidiazora :
    haah laa tu..suke sgt gurau2 cm tu..miahaha..

    ReplyDelete
  8. NIK NORZIEHANA :
    haaaa kantoi...ko laa ek boy????

    ReplyDelete
  9. keje sape la ni....
    tapi xpela....dpt pengajaran disebalik kehilangan....hehehe

    ReplyDelete
  10. HAHA. comel nya elmo. Sat agi nak curik la elmo dia!

    ReplyDelete