Dah nak selesai dh kot........

Tuesday, August 23, 2011

Assalamualaikum & salam sejahtera semua.


. Borang permohonan menduduki Pre-Viva .

Alhamdulillah, bersempena hari ke-23 kita berpuasa kerja patik sebagai student akan selesai tak lama lagi. Hari ni bersamaan 23/8/2011 patik dh selesai menghantar borang permohonan menduduki Pre-Viva kat pejabat fakulti. Insyallah dalam hujung bulan depan patik dan beberapa pelajar lain akan menduduki Pre-Viva ni.



So now persiapan patik adalah terus menyiapkan a.k.a touch up sikit thesis, tambah ilmu didada yang sentiasa rasa tak cukup ni haaa & buat slide show untuk pembentangan hasil kerja patik didepan memeriksa yang akan ditentukan nanti.

Perasaan sekarang ni mmg laa seronok sbb penantian selama 2 tahun akan berakhir. Tapi seram sejuk nye pon ade gak laaa. Tak tahu apa kebarangkalian yang akan berlaku nanti. Apa yang patik harapkan Pre-Viva ni akan selesai dengan cepat. Tak mo laa sampai dok dalam bilik Pre-Viva tu sampai sejam. Wooooo seram~~

Apa pon korang terus laa sokong & doakan patik selesai dengan jayanya. Sekian entry kali ni. Jumpa lagi dilain entry. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

19 komen

  1. mg dipermudahkan segala urusan insyaAllah... :) All the best... :)

    ReplyDelete
  2. all the best babah.... yakin boleh... =)

    ReplyDelete
  3. amiiin.. *sapu muka* gud luck!!

    ReplyDelete
  4. Cik Embun :
    tq CCE..yeaayy!!! *at last dpt gak sebut CCE dengan betoi..heheh..

    ReplyDelete
  5. imah:
    hahah...perlu siap ngn gaye skali???heheh..TQ yee imah...

    ReplyDelete
  6. Good luck Pojie. abg zizi juga mendoakan semoga pojie diberi laluan yang mudah dan dapat menyelesaikan segala2nya dengan cemerlang sekali, insyaallah.

    ReplyDelete
  7. good luck! semoga berjaya akhirnya.

    ReplyDelete
  8. knapa nak tutup no fon tu? no ic tu pun? napa nak tutup

    ReplyDelete
  9. ::FAIZ FARISH::
    sbb aku retis cm ko laa...

    ReplyDelete
  10. cantik tandantangan.hihihi

    Semoga terus sukses pojie.rakan maya mu ini sentiasa menyokong!

    ReplyDelete
  11. FaizalSulaiman:
    Maluuuuuuuu..

    *tq faizal sbb teros sokong kite...

    ReplyDelete
  12. eh2 no phone nye tu napa dipadam sikit..hehe

    ReplyDelete
  13. A.F.A, Aman doakan segala yang terbaik for you. Buat yang terbaik, InsyaAllah berjaya. You can do it hehehe.. senyum tau bila nak present.

    Gambate kudasai!!

    ReplyDelete