Menanti PASTI........

Sunday, August 21, 2011

Assalamualaikum & Salam sejahtera semua.

Fuuuhhh dapat gak patik mencoret sedikit walaupon dh dihujung pengakhiran hari Ahad ini. Akceli patik arini sangat laa pack denagn aktiviti family. Bergerak ke Tesco mencari perkakas & bahan buat kueh sehingga tengahari. Cuaca pon mmg laaa cm rasa nk kne salai jeee. balik umah teros TERDAMPAR ala2 dugung bunting kat tilam. Penat yaa amat !!!!


. Penantian yang PASTI .


Baik laaa entry kali ni jz nak bgtau yang patik insyallah akan beritindak sebagai Pengacara Majlis yang bercorak keagamaan di fakulti patik bersempena Bulan Ramadhon ni haa. So sebagai Pengacara Majlis yang tak berapa nk bertauliah ni, patik terpaksa buat homework berkenaan penceramah dan protokol sepanjang majlis.

Akceli ini adalah kali pertama patik bertindak sebagai Pengacara Majlis bagi sebuah program bercorak keagamaan. Kalau majlis yang santai, dinner persatuan ke ade gak laaa patik penah buat. Alhamdulillah dengan peluang yang diberikan ini diharapkan patik dapat pelajari sesuatu yang bole digunapakai dimasa depan Insyaallah.

Since teks pon dh siap, so time utk berlatih cara intonasi segala yang sesuai untuk persiapan esok hari. Doakan patik lancar dlam mengendalikan program esok.

Sekian entry buat masa ini. Jumpa dilaen entry yee. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-



You Might Also Like

9 komen

  1. mencabar jgk ni.
    pengacara utk program biasa tu lain.
    tak sama dengan program agama..

    good luck ye :)

    ReplyDelete
  2. good luck... panas ke, kalau kat teluk intan ni hujan je tiap2 petang

    ReplyDelete
  3. ahaha jadi la ustaz nnt..hehe

    ReplyDelete
  4. All the best pojie. preparation tak nak dengar tapi yang nak dengar ialah apa yang berlaku selepas majlis tu so share dlm next entry ok..

    ReplyDelete
  5. wish u all the best, pojie! nak tengok costume MC!!hehehehe mesti ala arab daa:)

    ReplyDelete