Sebuah HARGA ...............

Thursday, August 11, 2011

Assalamualaikum & salam sejahtera.




Agak menyakitkan MENGHARGAI seseorang yang tidak MENGHARGAI kamu...tetapi lebih menyakitkan apabila MENGHARGAI seseorang dan tidak berani menyatakan PENGHARGAAN terhadapnya...........




-Ahmad Fauzi Aryaan-


You Might Also Like

20 komen

  1. menghargai orang tapi orang tak menghargai kite..itu yg selalu kite alami :'(

    ReplyDelete
  2. hargai lah aku yg selalu singgah di lamanmu wahai poji

    ReplyDelete
  3. Pojie...
    Menghargai seseorang yang tidak menghargai kamu perlu sebuah keikhlasan maka akan datanglah keberkatan tetapi apabila menghargai seseorang dan tidak berani menyatakan penghargaan terhadapnya.. itu tanda seorang yg PENAKUT...

    ReplyDelete
  4. jom dengar lagu price tag sebab dia ada sebut pasal harga. tapi tanda harga la. =______=

    ReplyDelete
  5. kalau org tak hargai, tak apa.iklhlaskan diri sebab insyaAllah kita akan dapat balasannya mungkin benda lain di kemudian hari.

    ReplyDelete
  6. its time to move on kalau dgn org macam tu

    ReplyDelete
  7. IMANSHAH:
    ku selalu menghargai ko wahai imanshah...

    ReplyDelete
  8. zizidiazora:
    BACUL senang kata...haaaaaaa over perkataan dh ni..hehehe

    ReplyDelete
  9. Hizami Rahim:
    skilo singgit....cm tu ek???waaaaa~~~murah nye...

    ReplyDelete
  10. FaizalSulaiman FaizalSulaiman :
    kehidupan ini ibarat RODA...so tunggu & lihat...

    ReplyDelete
  11. ibarat bertepuk sebelah tangan. eeehhh, ape aku cakap nie ? eerrrrr.

    ReplyDelete
  12. saling hargai dan menghargai adalah sebaiknya:)

    ReplyDelete
  13. Menghargai bukan untuk waktu yang sekejap tapi utk sepanjang hidup.

    ReplyDelete