Selamat Hari Raya.........

Saturday, August 06, 2011

Hai semua.

Gile kau baru 6 hari pose dh tetibe nk ucap SELAMAT HARI RAYA kann. Akceli bila sebut puasa kompom akan muncul dikotak fikiran korang pasal KAD RAYA segala laaa kan. Adakah KAD RAYA ni still bole IN lagi dikala muncul nye macam2 jenis sistem telekomunikasi hebat.

Tapi bagi patik kan, KAD RAYA ni still IN sbb nye bile mai jee kad raya ni baru laa ade feel nk raya. Kat sini patik nk cb beza kan KAD RAYA dengan ucapan dari sistem komunikasi lain.

KAD RAYA
  1. Kad bole di simpan lama
  2. Ingatan yg tulus ikhlas dari pengirim
  3. Berwarna-warni kaler nye
  4. Ayat yang dicoret itu mmg spontan
SISTEM KOMUNIKASI LAIN
  1. Ucapan yang sementara. Bila full INBOX kompom korang delete.
  2. Ucapan yang selalunya korang COPY PASTE jee kan.
  3. Tiada variasi dlm mengarang ayat.

Nahhhh demikian laa sikit pasal beza KAD RAYA dengan ucapan dari SISTEM KOMUNIKASI lain. Eh kenape tetibe patik emo tulis entry pasal ni segala??? Sebabnya ini laaaaa..

. Sila laa amek alamat patik, nanti bole laaa korang rajin2 mai hantaq apa2 parcel .

Semalam bila patik dari fakulti, patik diberitahu yang patik dapat 1 parcel dari seseorang. Wowwww apakah isi parcel itu????

. 4 OGOS 2011 .

Jeng jeng jeng baru 6 hari pose patik dh dpt KAD RAYA. Yihaaaaa~~~ Ni laaa yang patik cb nk habaq mai kat korang pasal besar erti nya KAD RAYA bila mai kat umah korang walaupon hanya sekeping.

Time kasih Edy Zaidi atas kiriman kad raya ini. In advance patik pon nk ucap CAMAT HARI RAYA kat beliau laaa. Ingat gak kat patik ni ek. Korang bole laaa p kat blog beliau yang tertera ni haaa. Best picture beliau weehhh.

Korang yang lain if nk KAD RAYA dari patik sila2 laaa singgah layang2 kan address korang kat patik. Insyallah ade rezeki sampai laa KAD RAYA patik kat korang.

Sekian entry kali ni. Jumpa lagi yee. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

11 komen

  1. cepat nye..still have 23 0r 24 days left..advance advance..hehe

    ReplyDelete
  2. btuah nyea bdn dpt kad rye nie . satu dalam sjuta . hehe

    dlu2 mse time sekolah, banyak arr gak dpt kad rye nie . p blerr da msok u nie, mcm da tade jea .

    sume maen sms jea huhu

    followed urs already nice bloq:)

    ReplyDelete
  3. ahaha...dah bole sambut raya nih..dah terassa mood raya...^-^

    ReplyDelete
  4. huhu.
    teringat zaman dulu2.
    berharap sgt nak dapat kad raya.

    ReplyDelete
  5. wow awalnye dpt kad raya...
    best
    hahaha
    hurmm skrg susah nak dpt kad raya dah..pagi raye baru dpt sms wish.haha

    ReplyDelete
  6. sms ke fb ke email ke blog

    kad raya gak best!

    ReplyDelete
  7. ye kad raya mmg boleh simpan lama..kenangan tu kn..:) kalau ucap dekat fb comfirm dah xde lagi

    ReplyDelete
  8. pojie.. shin nak kad raya gambo upin ipin!!!!

    ReplyDelete
  9. cargas betul abg edy tuh..

    ReplyDelete