Yeayyy dh nak raya...........

Tuesday, August 16, 2011

Assalamualaikum & Salam sejahtera.

Hari ni dh 16 hari kite berpuasa kan?? So patik rasa korang pon dh tergedik2 menggelitik nk korek poket utk soping raya. Bg patik time2 cm ni masing2 nk cari kesempatan dengan nk membuat persiapan hari raya.

Patik pon rasa dh naik terkinja2 dh ni nk g soping raya. La ni tunggu time yg sesuai laa kot. rasa nya minggu depan patik akan terjah segala soping complex yng selalu menjadi pojaan hati patik. Besa nya SOGO, jalan TAR mmg mengadi pujaan dihati laaa.

Berkaitan persiapan hari raya yang bakal tiba nanti, patik pasti korang sume perasan byk stesen radio yang dh mula pasang lagu raya. Konon2 nak naikan semangat nk raya la konon kan. Dan patik sure korang pon mesti ade lagu raya yang jadi fevret korang dikala ini.





Bg patik setiap tahun raya, lagu ni laa menjadi pujaan hati patik. Entah laaa bila dgr jee lagu ni terasa jauh dilubuk hati ni haaa. *ceewaaahhh* Dgr jee lagu AIR MATA SYAWAL ni membuatkan sedikit touching laaa. Mungkin teringat kisah2 lama a.k.a kisah bodoh laa yang bole patik kelaskan dikala syawal menjelma. Dah lupekan.

Apa pon korang tentu ade lagu raya kesukaan korang kan. Jom share meh.

Sekian entry simple ala2 sempoi hari ni. Jumpa lagi yeee. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

16 komen

  1. betul tu.. xsabar nak raye dah^^

    ReplyDelete
  2. sedih dengar lagu raya.. so, malas nak dengar .. huhuh

    ReplyDelete
  3. ahahhaha pokcik selalu dgr dekt office nk menanah telinga ni taw..:D

    cer try dgr lagu merdeka plak

    ReplyDelete
  4. aku macam malas nak raya tahun ni..tak semangat walau bonus dah masuk

    ReplyDelete
  5. sesuci lebaran datuk siti nurhalizah pun best...tak nak la hari raya di ulit dengan lagu2 sedih.

    Pojie nk shopping? jom kita g sama2 nak tak? hahaha....

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya sume...huhuhuh

    ReplyDelete
  7. imah :
    knape imah???kne cerai time raye ke????hehehe...

    ReplyDelete
  8. Fiq Fikri:
    lorrr ye ke pokcik...babah pon dgr kat radio jee time drive laaa..

    ReplyDelete
  9. IMANSHAH :
    eleehhh ye laa ko tu imanshah...sok dia yg sakan soping..hehehe..

    ReplyDelete
  10. zizidiazora :
    jom abg zizi...jalan TAR nk cari sampin & baju raye...hhehhee

    ReplyDelete
  11. ni my fev song kot...huhuhu



    http://eddysyrol.blogspot.com/2011/08/review-sahabat-ramadhan-3.html

    ReplyDelete
  12. yeayyyyy! dah nak raya..jom beli bunga api:)

    ReplyDelete