Alhamdulillah kembali pada asal.....

Thursday, September 01, 2011

Assalamualaikum& Salam Sejahtera semua.



Fuhhhh alhamdulillah patik selamat sampai rumah selepas bercuti dari mengadap segala alam maya selama lebih kurang seminggu.

Dikesempatan ini patik nk ucapkan

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN

kepada semua pembaca & pengunjung blog Ahmad Fauzi Aryaan. Walaupon dh raya hari ke-3 still jgak patik nk wish, bole??? hehehe..

Bercerita bab raya ni bagi patik, tahun ni biasa saja sbb:
  1. Baju raya tak siap dihari raya & pakai baju recycle *padan muke kau Ahmad Fauzi Aryaan
  2. Mood untuk raya bertukar kepada mood "pre-viva" tak lama lagi
Akceli mood besa2 jeee tahun ni tapi still meriah. Mungkin dah makin dewasa kot, & tak berteman, tu yang rasa nya dh lain sikit. Cube ade 'teman'??? hahaha...

Ok laaa, since mood online dh kembali sediakala, insyallah akan patik on trak lepas ni. Diharap korang still sudi-sudi laa menjengah blog patik 1 ni haaa yee.

Sekian entry pembukaan-lepas-cuti-panjang dari patik kali ni. Jumpa lg dilain entry yee. Babai semua.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

8 komen

  1. ckop2 la tue sakan beraya .

    lpas nie fokus ke pre-viva tue ieye ..

    best of luck :)

    _________________________
    I have added cool emoticons to this message.
    To see them go to http://x.exps.me?2521fc2991c276d00d89e037ee31c093

    ReplyDelete
  2. haha agak padan la jugak muka kau pojie

    ReplyDelete
  3. bestnya raya ini! haaaaaa!.. hahahaha.. gud luck la ye..

    p/s: kuliah lambat lagi.. so, kita enjoy!! ^^

    ReplyDelete
  4. tahun lepas kaler ape pojie?hehe

    anyway, goodluck la untuk Viva.buat yg terbaik pojie!

    selamat hari raya!

    ReplyDelete
  5. IMANSHAH:
    ko mmg imanshah...suke tgk aku merana kan...

    ReplyDelete
  6. imah:
    imah bole laa nk enjoy..ni dok berkira hari jee ni..

    ReplyDelete
  7. FaizalSulaiman :
    kaler kelabu taik tenuk laa pejal...so recycle jee..hehehe

    TQ yee pejal...

    ReplyDelete