Berwajah baru.....

Friday, September 23, 2011

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua.

Lumrah alam, yang bermula pasti akan berakhir. Begitu laa yang bole patik ungkapkan kepada header patik yang lama. Banyak kenangan manis bersama header lama ni. Dengan header lama ni laa patik mula dikenali dialam maya



Setelah hampir setahun patik menggunakan header ni, patik mula terasa ingin sesuatu yang baru & sedikit lebih fresh. Apa pun terima kasih FIE OMAR atas make over yang telah dibuat.




Selamat bertugas kepada header baru patik hasil cetusan ilham HIZAMI RAHIM diatas contest yang pernah beliau adakan dan patik adalah antara peserta yang berjaya mendapat header serta make over dari HIZAMI RAHIM. Terima kasih daun keladi zami diatas header baru patik ni, lain kali bole laaa sponser full make over yeeee. Hehehe...

Semoga dengan header baru ni, Blog Ahmad Fauzi Aryaan akan lebih dikenali dalam dunia blogging ni.

Korang yang belum mengenali HIZAMI RAHIM ni bole laa ke blog beliau [DISINI]. Seorang yg mmg gile2 dan sempoi dalam penulisan. Kire korang yang mne tgh seday bole laaa intai blog beliau. Sedikit sebanyak bole laa mengubati rasa sadis korang tu. Lalala...

Sekian entry kali ni. Jumpa lagi dilain entry. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: patik suke wajah baru kali ni..yiihaaaaa...

You Might Also Like

21 komen

  1. waaaa..cantiknya header anda! envy of u :'P
    mesti lepas ni lagi bersemangat untuk update blog :)

    ReplyDelete
  2. Cantik giler header pojie!! kalah aman hahahaa..

    ReplyDelete
  3. siyesly, mmg lawa header bru ni...

    ReplyDelete
  4. wah tengah pegang janggut ke bang

    ReplyDelete
  5. yela org tu dah ade header bru..:( mesti SAMA pokcik diee esyennn :D

    ReplyDelete
  6. Rtp Farra Arisha:
    yeayyy..pas ni seronok laaa...

    ReplyDelete
  7. Aman Ibrahim :
    aman punya pon cun laaa....suke gak!!!!

    ReplyDelete
  8. IMANSHAH :
    x laa pegg bulu ari2....haaaaa..hehehe..

    ReplyDelete
  9. Fiq Fikri :
    alaaa..mne de eksennn sme pokcik..pokcik tu haaaa..hehehe..

    ReplyDelete
  10. U should thanx to me as penasihat Hizami Rahim hahaha.... kantoi sudah.. apa2 pun memang cantikkkkk sesangat-sangatnyer... eh betol ke bahasa tu hahaha.....

    ReplyDelete
  11. DanieL AdiE:
    alaaa korang dekat & slalu lepak..bole laa zami buat kan..TQ adie..

    ReplyDelete
  12. zizidiazora:
    waahhh...kire nye abg zizi seorang yg berpengaruh laa ek??wahahah..TQ yee Mr. penasihat...

    ReplyDelete
  13. wow
    tahniah
    cantik header baru tu.. kemas.. ada style la..

    ReplyDelete