Jom honey moon........

Friday, September 23, 2011

Assalamualikum & Salam Sejahtera semua.




Terima kasih patik nk ucapkan kat Fakulti Sains Gunaan, Universiti Teknologi MARA Shah Alam sbb meluluskan permohonan menggunakan bajet fakulti untuk patik berhoney moon kat Langkawi pd bulan 11 nanti. Hahaha...

Akceli sponser ni bukan nye hape, patik akan ke sana bertujuan membuat pembentangan hasil kerja projek master patik disana. So insyallah 20-23 NOVEMBER 2011 patik akan berada di Langkawi.

Akceli seronok kalau ade seminar yang luar dari Shah Alam ni. Bukan hape, dh jemu asek dok Shah Alam jeee. Sekali sekala dapat amek angin negeri org pon best!!!! Seminar tu semainar gak, tapi yg penting ENJOY !!!!!!!

Sekian entry kali ni. Jumpa lg yeee. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

4 komen

  1. projek sambil honey moon la kan..hahaha myelam smbil sedut air

    ReplyDelete
  2. First, nak ucap tahniah la atas header baru tu. saaaaangat cantik.

    Second, nak ikut pi langkawi gak boleh?

    ReplyDelete
  3. waaaaa leh langkawi..nak coklat daim...heheheee

    ReplyDelete
  4. congratz pojie..wahhh..syoknye dapat unnymun ke Langkawi..ni yg nak g jugak nih..hee

    ReplyDelete