Patik kepada aku.......Pelik kah???

Friday, September 02, 2011

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua.




Selamat beraye laa yee kat korang sume. Ni dh masok hari ke-4 kalau tak silap patik. Haaa berapa juta dh duit raya korang?? Still dpt ke ATAU korang yg memberi??? Hehehe..

Nahhh entry hari ni patik nk buat sedikit perubahan drastik laaa. Percaya atau tidak patik nk ubah laaa panggilan diri patik kepada AKU & KAU. Aku rasa panggilan yang selalu aku pakai iaitu "patik" ni akan mengudang rasa ada boundry antara aku dengan korang kat luar sana *perasan ok.

Ok laa berbalik pada entry aku td, akceli aku tetibe terpanggil nk ubah panggilan diri adalah disebabkan aku terasa ada jurang antara kita. So panggilan patik yang dulunya akan bertukar kepada AKU mulai entry kali ni. Aku rasa kalau panggil AKU & KAU ni lebih mesra, lebih dekat dengan peminat *pengsan laa korang* .

So aku nk tau gak kat korang,

Ok tak kalau aku tukar panggilan PATIK kepada AKU????


Rasa nya itu je laa buat kali ni. Jumpa dilain entry laa ye. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

11 komen

  1. walaupun aku baru masuk blog ko ni..aku rasa, baik ko ubah r.. gunakan bahasa diri aku or kau..
    be ur self r..
    ko nk cakap patik ni..
    bukan ko bercakap dgan raja.. haha..
    aku rasa lebih selesa cakap aku dan kau.. haha..
    be frend k

    ReplyDelete
  2. Zul Fattah :
    TQ fatah...ni laa yang aku cb lakukan..TQ mai yeee...

    ReplyDelete
  3. aku tak kisah jie...both ada pro and kont..kalau guna patik, nampak macam agak spesel/trademark for your blog...kalau aku kau nie dah ramai orang guna an even ada yang guna gwa lu and wutever...

    kalau tanya aku~jawapanya aku tak kisah okay...

    huhu

    ReplyDelete
  4. ska babah bahasakan 'patik' sbb tu cam trademark..'aku' n 'kau' mcm bkn diri babah lah..=.=" i want my babah...hihi

    ReplyDelete
  5. HAHA. kelakar la komen cik zoey. Tapi serius cakap, i prefer guna 'patik' kot pasal dah jadik trademark. Dari awal lagi i baca blog ni, i rase blog abang fauzi dh sinonim dengan dunia patik, so, kalau xguna 'patik', takkan dengan header skali nak kena tukar. huhu

    Tak rase pun jauh. Tapi xtau la kalau orang laen rase macam tu. Papepun, saya tetap sokong keputusan abang. tetap jadi follower yang setia. eceh. hehe

    ReplyDelete
  6. noname :
    aku pon rasa ade betoi gak ko ckp pejal..treadmark tu yang penting kan...bahek laaa...back to normal la...

    ReplyDelete
  7. zOeY zAu YaH:
    yeszaaa nenek..patik akan guna kan treadmark yang 1 nye ada ni...

    ReplyDelete
  8. Cik Penulis:
    ya ALLAH..time kaseh laaa cik penulis..akan patik kekal kan treadmark yg patik ade...hehehe..

    ReplyDelete
  9. satu satunya blog yg memula faizal masuk, menggunakan patik.weehaaa nak tuka ye pojie?

    ok je.lagipun bloga faizal pun guna aku kau juga.jadi jurang tu takde langsung:)

    keep up writing pojie!

    ReplyDelete
  10. be your self..u have ur own identity so npe mesti ikut org? Takde maknanye jurang2 tu semua sbb peminat2 (hehe kembang hidung pojie) pojie semua dh tau who is patik tu. Tapi kalu pojie rasa skrang lebih selesa dengan istilah kau dan aku.. maka terpulang lah. juga tiada siapa yg boleh menghalangnya.. tp kalu dengan abg nk pakai apa pulak yek...

    ReplyDelete
  11. aku & kau much better. saya dari dulu sampai sekarang tak pernah guna perkataan saya, awak ataupun nama sendiri. macam pelik. hahaha :D

    ReplyDelete