Peluang tak datang bergolek.......

Friday, September 09, 2011

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua.

Bila sebut peluang, peluang mungkin hanya akan datang sekali dalam seumur hidup. Sangat laaa beruntung bila peluang yang sama datang 2,3 kali dlm hidup.

Bercerita tentang peluang ni, patik telah diberi kepercayaan untuk menjadi pengarah program bagi "MAJLIS MESRA BERSAMA" yang akan berlangsung pada 22 SEPTEMBER 2011 ni bersempena kehadiran pelajar bagi kemasukan baru. Kire mcm ala-ala majlis ucap "selamat datang" utk depa ni laa.






Majlis ni bertujuan untuk memerkenalkan Dekan, Ketua Program Pascasiswazah & juga memperkanalkan AJK Persatuan Pascasiswazah yang diwakili oleh patik & kawan2. Nak lebih santai km plan wat sikit makan2 supaya lebih nampak relax sambil enjoy bersama pensyarah & pelajar.

Jumlah pelajar yang dijangka akan mai program ini dianggarkan seramai 200 pelajar lama & 100 pelajar baru yang. Segala keperluan telah patik & AJK lain sediakan. Insyallah patik bersama AJK lain akan menggalas tugas yang diberikan oleh pelajar lain yang telah memilih km dulu & juga fakulti untuk menjadikan persatuan yang patik join ni meriah dan aktif.

Doakan segala perjalanan aktiviti berjalan lancar hendaknya.

Sekian entry kali ni. Jumpa lagi. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

17 komen

  1. peluang x dtg bergolek, tapi dtg jatuh gedebuk dri ats..huhuhu

    ReplyDelete
  2. TAK TERBAKAR MATA TGK JD PENGARAH PROGRAM

    lps ni leh jd PENGARAH PROJEK MAJLIS GATHERING lak

    =_=

    ReplyDelete
  3. tahniah dpt kepercayaan pihak atasan

    ReplyDelete
  4. FaizalSulaima:
    TQ yee faizal...ni dimasa-masa diperlukan jee..hehehe

    ReplyDelete
  5. mr.syazwan:
    haaaa..tu x mampu laaa...segan..patik kn menyegan laa..

    ReplyDelete
  6. fuhyoo.. pengarah program tu.. gud luck k

    ReplyDelete
  7. tak nak revamp layout blog ni lagi ke? hehe Tetiba

    ReplyDelete
  8. Satu tanggungjawab yang agak berat untuk dipikul tetapi sarat dengan pengalaman yang akan membawa makna dan pengertian yang indah untuk dikenang satu hari nanti. semoga sukses ye pojie..

    ReplyDelete
  9. Fie Omar :
    tgh tunggu penaja yang sudi nk sponser laaa fie omar...

    ReplyDelete
  10. zizidiazora :
    betoi abg zizi..tp pojie belajar sedikit sebanyak dlm erti mengurus manusia dlam kehidupan..terima kasih atas pengalaman yg diberikan....

    ReplyDelete
  11. pojie~ all the best conduct majlis tuh hehehe..

    ReplyDelete