Sendiri masuk sendiri.............

Monday, September 12, 2011

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua.


. Khusyuk & Tawadhuk .

Berbalik entry wordLESS #8 patik hari tu, akceli patik telah dilanda kesibukan untuk menyiapkan 1 kerja yang mungkin dianggap tak penting bagi orang lain TAPI ianya PENTING bg patik dan orang yang berkaitan.



Patik ditugaskan untuk mengkey inkan data pelajar yang memohon permohonan Skim Khidmat Siswazah untuk kemasukan baru semester. Terdapat 3 kumpualan yang terdiri daripada kelompok Kimia, Biologi & Fizik. So permohonan ini hendaklah di asing2kan dan dikey inkan supaya mudah disimpan dalam sistem.


. Sendiri punya sendiri masuk .


Dan part yang paling best, patik dapat kelompok Kimia, dimana nama patik dikategodirkan didalam kelompok itu. Haaa insyallah ade rezeki ade laa untuk semester ini. Mmg gile2 laa berharap supaya periuk nasik bulanan patik tak laaa kering kontang. Lalalala~~

Sekian entry kesinambungan wordLESS #8 patik. Jumpa dilain entry yee. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

9 komen

  1. I used to do similar task too when I was in my 1st term of SKS :)

    Now my faculty tak nak amik SKS. So sad.................:(

    ReplyDelete
  2. aik pengarah yg kena key in ke??

    kan ke pengARAH je?? huhu

    kes buli ni

    haha

    ReplyDelete
  3. pissssssss

    kalau jumpa yg elok2 n hot2

    canan2 kan ye

    haha

    INGAT TAU!

    >.<

    ReplyDelete
  4. hello bro..blog awk mnrik n kyte dh follow awk,,hrp bro dpt follow kye blik k,,:)

    ReplyDelete
  5. memang sibuk.. tak pening ker nama byk2 tue???

    ReplyDelete