Woww tetibe rasa GLAMER sikit.......

Sunday, September 04, 2011

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua.





Sejak 2 menjak, 3 menjak menjadi blogger tegar ni, patik dapat merasakan sedikit perubahan dalam idup patik ni haaa. Bukan mau mendabik dada mengataan diri yang patik ni hebat ke hape, tapi merasa sedikit kesyukuran diatas kurniaan-NYA sebagai seorang yang mungkin dikenali dialam maya.

Bila kita diluar kawasan maya ni, ade yang senyum2 ala-ala malu nk menegur & tak kurang yang menegur patik secara langsung. Terima kasih atas sokongan korang kat patik.

Berbalik pada entry kali ni, patik telah dikujatkan dengan notification facebook patik berkenaan fren request. Woooww jee bole patik ckp, sepanjang 4,5 hari patik tingglkan dunia maya ni haaaa ade seramai 20 orang yang menunggu patik accept depa ni sume. Ya ampuuunnn terkejut patik tgk. Time kasih sangat2 korang.

Tapi ade part yang patik mushkil a.k.a ragu2 ni haa, adakah depa ni add patik as fren atas sebb depa ni reader patik ATAU depa add patik sbb nk berkawan ngn patik sesaje & tak pernah mengetahui yang patik ade blog??? Itu laa persoalan yang patik tertanya2. Patik harap yang depa nk berkawan ngn patik sebab Blog Ahmad Fauzi Aryaan. Hargai setiap penulisan patik dialam maya ni.

Apa pon patik hargai korang yang add patik. Terus kan laaa menyokong hobi patik sebagai blogger & jadikan setiap entry patik yang berkaitan itu sebagai nasihat dan pedoman korang. Mana yang tak itu jadikan sempadan korang laa yeee.

Sekian entry kali ni. Jumpa lg dilain entry. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

14 komen

  1. tuanku memang fewmes... ngeee (~_~)

    ReplyDelete
  2. IMANSHAH:
    imanshah nk sign x???kat mne??blakang badan mau????lalalla...

    ReplyDelete
  3. takpe2..berkawan biar beribu...dah femes la tuuu..:)

    ReplyDelete
  4. membalas dalam berkasih harus give & take...mmg sntiasa give N take..but..dirinya yg tak begitu...telah byk diberikan namun tiada yg diberikan

    ReplyDelete
  5. Tahniah pojie.. semoga terus maju dalam dunia blogger. Jangan diragui status perkenalan itu kerana yang pasti mereka hendak berkawan dengan AHMAD FAUZI ARYAAN.

    ReplyDelete
  6. abg, nak sain boleh?? hahahah

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya. Wah femes gitew, slm perkenalan dari kita ya.

    Jemput datang ke blog kita > http://batulesung.blogspot.com/

    ReplyDelete