Yang baru akan tiba..........

Monday, September 05, 2011

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua.

Selamat bekerja laa ye kepada korang dh mule bekerja. Sila laa bawk2 lupekan jap psal raya tu haaa. Patik yakin ade antara korang yang dh mula berkira2 sbb almaklom laaa dh berabis time raye kan, so now berkira2 ade yang bajet lari segala time musim raya ari tu kan. Hope tak de laaa yang makan mee segera plk time mule bekerja ni yeee.

Since ramai antara kite sume dh memeulaka kerja masing2, patik pon nk mulakan entry musim bekerja ni dengan cite permohonan baru. Permohonan ape ek agaknye yang patik dh antar??? Ni haaa menda nya.


Permohonan Skim Khidmat Siswazah ni ala2 biasiswa yang diberikan kepada pelajar Master supaya elaun bole laa dapat income bulanan. Tp dengan syarat mesti berkhidmat dengan Fakulti selama mana perlantikan. Selama dekat 2 tahun lebih ni, kehidupan patik alhamdulillah ditanggung oleh pihak UiTM & Fakulti patik dari segi bayaran yuran dan juga income bulanan. Kira tak kebulur laa patik setiap bulan.


Dengan berbekalkan sekeping gambar pasport & segala apa keperluan, patik dh selesai hantar kepada pihak fakulti patik untuk diproses sebelom permohonan diluluskan. Orang kata selagi ada peluang, patik akan grab so that cukup untuk menampung keperluan sepanjang proses pembelajaran patik sebagai insan berstatus PELAJAR.

So kepada sesiapa yang ingin menyambung pelajaran diperingkat Master & PhD di UiTM, korang tak payah laa risau bab income bulanan korang. Insyallah semuanya akan dibantu oleh pihak UiTM & Fakulti yang korang berkenan nk sambung tu. Banyak cara akan diusahakan untuk korang mendapat income bulanan korang.

Sekian entry kali ni. Selamat bekerja & Selamat hari Raya ke-7 kepada pengunjung Blog Ahmad Fauzi Aryaan.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

17 komen

  1. hi pojie. selamat hari isnin... tetiba

    ReplyDelete
  2. ::FAIZ FARISH::
    samat hari senin... *tetibe gak...

    ReplyDelete
  3. Aman Ibrahim:
    sila laaa cekgu aman...hehee...

    ReplyDelete
  4. owh...good luck Pojie.. maknanya tak perlula nak susah hati pasal budget bulanan kalu pihak UiTM boleh bantu dan menyediakan kemudahan tu...

    ReplyDelete
  5. Aman dah update blog~ Aman jemput A.F.A and sekeluarga datang melawat and beraya di sana hehehe..

    ReplyDelete
  6. semoga berjaya fauzi...good luck..cayok2!!!;-)

    ReplyDelete
  7. eh jap babah dh hbs master ke blum?

    ReplyDelete
  8. Aman pakai Picnic online nak buat semua dialog tuh~ kalau A.F.A boleh la pm aman nanti for more details, glad to help hehe..

    ReplyDelete
  9. Aman Ibrahim :
    yeayyy!! dh baca & komen pon..ni bukn stakat fmily..siap lobi soh jiran keliling umah bukk blog aman...*tipuuu...

    ReplyDelete
  10. zOeY zAu YaH :
    belom lg laa nenek...tgh tunggu masa jee ni...

    ReplyDelete
  11. ameennn...harap2 dapat lah kita sama2... :)

    ReplyDelete
  12. salam fauzi,
    gunakan peluang yg ada. hehe..semoga berjaya!

    ReplyDelete
  13. eqbalzack :
    TQ abg eq..somga kite sme2 berjaya ek..AMIN...

    ReplyDelete