Ahad yang BEST !!!!

Sunday, October 30, 2011

Assalamualaikum & Salam sejahtera semua.

Selamat hari ahad buat korang semua. Fuuuhhhh baru laaa time gini baru dpt nk update blog lepas penuh kerja2 hari ni. TQ yee kat korang yang sudi menjengah blog patik walaupon entry patik ni simple2 jeee...

So entry kali ni patik nk update sikit psal tempat mkn yang patik & geng p arini. D'One Steak Restaurant yang berlokasi dekat Sec.7 Bandar Baru Bangi adalah tempat yang best utk lepakking bersama teman2 geng korang.


Most of the makanan yang dijual disini adalah makanan yang berunsur western & mmg fresh dri ladang. Bg sesiapa penggemar makanan western bola mencuba makanan western disini. D'One Steak Restaurant juga lhabarnya telah dibuka di Shah Alam juga.


Ini adalah makanan yang patik cuba diresteron - Chicken Combo yang mengandungi ayam grill, daging grill & juga udang yg digrill dalam 1 hidangan. Semua nya fresh dari ladang. Yummyyyy..

. TQ guys for the great lepaking .

Sekian entry simple kali ni. Jumpa lagi yee. Babai.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

16 komen

  1. sedap takk??
    price okayy tak..
    dari sehari ke sehari nak singgah..
    tapi tak berkesempatan..
    ^_^

    ReplyDelete
  2. erhhhhh menyelerakan...
    buat aku lapar T_____T







    luv,
    cik ana

    ReplyDelete
  3. wow...kelihatannya amat menarik makanan tu yek.....

    ReplyDelete
  4. gulp~
    harus kena g terjah pasni!

    ReplyDelete
  5. kuah dia byk melimpah ruah kot

    ermmmmm

    ReplyDelete
  6. Muhammad Alif Bin Bohari :
    arga dia ok laaa...bole laaa...

    ReplyDelete
  7. whitecappuccino :
    TQ pada diri sendiri yg belaja diri sendiri..hahaha...

    ReplyDelete
  8. mr.syazwan :
    yg melimpah ruah terpancut itu sedap...

    yummmyyy~~~~

    ReplyDelete