Alhamdulillah dah selesai....

Thursday, October 13, 2011

Assalamualaikum & Salam Sejahtera semua.


Fuhhhh gile lame patik tak menjengah blog picisan patik satu ni. Mmg sibuk laa dengan aktiviti sepanjang minggu di fakulti patik. Termasuklah Karnival CARSTECH 2011 yg berlangsung difakulti patik sepanjang minggu ni.

Baik laaa, since patik dh menjengah blog patik ni. Dapat laa patik mencoret sedikit perkongsian buat korang yg merindui penulisan dlm Blog Ahmad Fauzi Aryaan ni.

Berbalik pada entry hari ni. Patik nk bercerita pasal kisah previva patik yang kepada sesiapa yg selalui menjengah blog patik ni. Akceli pd 29 September 2011, patik telah menjalani pembentangan previva difakulti patik. Konsep previva ni adalah serupa dengan pembentangan viva sebenar dimana panel akan komen segala kerja kite termasuk laaa benda2 yang simple didunia ini.

Selepas menunggu dekat 2 minggu baru laaa patik mendapat keputusan yang official dari pejabat siswazah.




So apa yang patik bole share dgn korang adalah patik dh LEPAS untuk stage previva ni. dengan pindaan minor Alhamdulillah syukur & now adalah masa untuk berbincang dengan supervisor patik berkenaan proses seterusnya. Apa yang bole patik kutip dri pengalaman semasa previva adalah berkenaan ilmu ASAS. ILMU ASAS itu adalah penting !!!! Walaupon kita belajar setinggi mana yang penting adalah ILMU ASAS.

So dalam lebih kurang 3 bulan + patik akan selesai segalanya. Doakan yang terbaik yeee kawan2. Terima kasih atas sokongan korang dekat patik.

Sekian entry kali ni. Terima kasih sbb terus mengunjungi blog patik ni. TQ sgt-sgt !!!!

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

6 komen

  1. busy betul dia..mcm2 program
    all the best

    ReplyDelete
  2. takziah eeee slah2 tahniah baba

    ReplyDelete
  3. tahniah pojie. teruskan usaha dan insyaallah dengan berkat kesabaran dan doa dari rakan2 yang lain anda akan berjaya dengan cemerlang.

    ReplyDelete