DEMAM = REHAT

Saturday, October 15, 2011

Assalamualaikum & Salam sejahtera semua.




Lepas seminggu berhempas pulas demi mengumpul dana untuk aktiviti kelab ehingga mengabaikan Blog Ahmad Fauzi Aryaan, patik pasti mesti ade yang rindu dengan entry2 patik *perasan* kn???? Hahah tipu sgt.

Badan patik mula menujukan tanda-tanda meminta untuk DIREHATKAN. Now patik dh mula menunjukan tanda-tanda nk demam. Akceli patik pon baru jee balik dari klinik cek dan CONFIRM patik demam.

Ini laaa jadinya bila terlalu sibuk menguruskan aktiviti sehingga terlupa hak diri sendiri. Hehehe. Tak pe laa, sekarang ni adalah masa untuk diri sendiri. Rehat & rehat & rehat je.

Sekian entry simple untuk hari sabtu ni.

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

6 komen

  1. 'pojie mcm tue'...nampaknye kena la buat jagung tiap2 hari.baru x demam...hahaha...warna2 kehidupan.get well soon :)

    ReplyDelete
  2. Tula..lain kali, jaga diri ya..

    ReplyDelete
  3. kerja-kerja jugak. Kesihatan jgn lupa.

    ReplyDelete
  4. hehehe...moga cpt sembuh pojie....ko bilenak kawin?

    ReplyDelete