Ini ke video nye?????

Tuesday, October 11, 2011

Assalamualaikum & Salam Sejahtera Semua.

Enjoy yeee korang dgn video ni.....






Ini ke VC official Dato' Siti yang dishoot kat Bukit Bintang temph hari ek???? Ade sesetengah yg mengatakan VC ni ditarik semula ats sebb tertentu, BENAR kah??

Apa pon patik suke jee dgn lagu ni TAPI jika ini laaa official VC nye, ianya a bit simple VC bg seorang insan yg bernama Dato' Siti sebagai DIVA Malaysia. Apa-apa pon patik enjoy!!!!!

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

8 komen

  1. Erk..kene tarik blk? Biar betol!!

    Sebab ape??

    ReplyDelete
  2. apa masalahnye pojie sampai tarikh balik VC ni. nampai ok je..

    ReplyDelete
  3. okey je ot vc nie..

    btw siti ttp shomell.

    ReplyDelete
  4. kejutan biasa dari seorang Dato Siti Nurhaliza...:)

    ReplyDelete
  5. lagu dia mmg best ni,tapi clip die tak bape nk best

    ReplyDelete
  6. tension la tak dpt tengok.hukhukhuk

    ReplyDelete